به گزارش خبرنگار مهر، شهرستانهای استان تهران به دلیل همجواری با پایتخت و برخورداری از ویژگی های جمعیتی، جغرافیایی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی دارای اهمیت و جایگاه مهمی در کشور است.
حضور چندین میلیون جمعیت ایرانی در کنار چند صد هزار تبعه خارجی در شهرستانهای استان تهران ضرورت توجه ویژه به این منطقه را دوچندان کرده که متأسفانه برغم تأکیدات مکرر هنوز برخی زیرساختها و امکانات لازم و در خور شأن مردم این مناطق ایجاد نشده است.
بی توجهی ادامه دار رسانه ملی به شهرستانهای تهران
تشکیل صدا و سیمای شهرستانهای استان تهران یکی از مصوبات دولت گذشته در جریان سفر به این مناطق بود و مقرر شد تا شرایط لازم برای تشکیل این مرکز با هدف پوشش مناسب برنامه های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، مذهبی و اجتماعی و ... فراهم شود.
کار تشکیل صدا و سیمای شهرستانهای استان تهران تا جایی پیش رفت که کارشناسان صدا و سیما با حضور در ورامین مکان های مختلفی را برای احداث مرکز صدا و سیمای استان تهران در این شهرستان بازدید کردند اما هنوز اقدام عملیاتی در این زمینه صورت نگرفته است.
اگرچه شبکه پنج صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در ابتدای تأسیس با هدف پوشش برنامه های استان تهران راه اندازی شد اما متأسفانه هم اکنون این شبکه به برنامه های پایتخت اختصاص یافته و بخش بسیار ناچیزی از برنامه ها به شهرستانهای استان می پردازد.
تأکید استاندار تهران بر راه اندازی صدا و سیمای استان
عدم توجه شبکه پنج صدا و سیما و عدم راه اندازی مرکز صدا و سیما شهرستانهای استان، بارها مورد انتقاد ائمه جمعه استان قرار گرفته و حتی آنان در نامه ای گلایه آمیز خواستار توجه ویژه مسئولان رسانه ملی به نیازهای شهرستان های تهران شدند، درخواست هایی که تاکنون از سوی مسئولان بدون جواب مانده است.
سید حسین هاشمی استاندار تهران در ۱۲ مرداد سال جاری در دیدار با جمعی از مسئولان ورامین با اشاره به ضرورت راه اندازی صدا و سیمای شهرستانهای استان اظهار داشت: بنده مسائل مربوط به تشکیل صدا و سیمای مستقل برای استان را پیگیری می کنم.
مراسم بزرگداشت اربعین حسینی نیز با شور و شکوه فراوانی در شهرستانهای استان برگزار شد اما متأسفانه شبکه پنج سیما به ویژه بخش اخبار این شبکه، پوشش مناسبی نسبت به برنامه ها نداشت که این امر انتقاد شدید جمعی از مسئولان و مدیران را به همراه داشت.
به عملکرد رسانه ملی در پوشش برنامه های استان تهران منتقدم
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به درخواست متعدد مسئولان و مردم از مدیران رسانه ملی برای تشکیل صدا و سیمای شهرستانهای استان اظهار داشت: شبکه پنج سیما که با هدف نشان دادن توانمندی ها و ظرفیت های شهرستان ها و انعکاس برنامه های این مناطق راه اندازی شد، هم اکنون تمرکز خود را بر روی پایتخت قرار داده است.
حجت الاسلام سید محسن محمودی افزود: بارها از تریبون های مختلف انتقاد شدید ائمه جمعه و مسئولان و مردم نسبت به عدم پوشش برنامه های مختلف انجام شده در سطح شهرستانهای تهران از شبکه پنج سیما اعلام شده اما متأسفانه هنوز نسبت به این موارد توجه خاصی صورت نگرفته است.
وی ادامه داد: از عملکرد شبکه پنج سیما در پوشش برنامه های استان تهران گلایه دارم و بارها این گلایه مندی خود را از طریق تریبون های عمومی و مصاحبه های مختلف اعلام کرده ام.
محمودی با انتقاد از عدم پوشش مناسب مراسم اربعین شهرستانهای استان تهران از شبکه 5 سیما اضافه کرد: در حالیکه در تمامی شهرستانهای استان برنامه های باشکوهی به مناسبت اربعین حسینی برگزار شد اما شبکه ۵ سیما و بخش اخبار آن تنها عزاداری چند شهرستان را در کم تر از چند ثانیه به تصویر کشید که این امر جای تأسف دارد.
این مسئول تأکید کرد: از رئیس جدید رسانه ملی انتظار می رود مطالبه به حق مردم شهرستانهای استان مبنی بر راه اندازی صدا و سیمای مستقل که مصوبه هیأت دولت است را در دستور کار قرار داده و قدم بزرگی در راه انعکاس ظرفیت ها و پتانسیل شهرستانهای استان تهران بردارد.
نظر شما