بهرام کشتکار در گفتگو با خبرنگار مهر در لامرد افزود: به ازاء هر کیلو وات ساعت استفاده از سوخت های فسیلی در کشور به میزان 700 گرم دی اکسید کربن در هوا منتشر می شود که این مقدار کربن تولیدی می تواند مشکلات زیست محیطی زیادی در پی داشته باشد.
وی مهم ترین مزیت استفاده از انرژی های تجدید پذیر و پاک را، صرفه جویی در هزینه برق مصرفی، جلوگیری از تخریب منابع طبیعی و حفظ ذخایر انرژی فسیلی دانست و اضافه کرد: تجدید این منابع، زمان و هزینه بسیار زیادی را طلب می کند و در برخی موارد نیز غیر قابل جبران است.
مدیر توزیع برق شهرستان لامرد یادآور شد: با توجه به ویژگی های خاص این شهرستان در میزان تابش قابل توجه (به طور متوسط سالیانه 300 روز آفتابی ) شرایط بسیار مناسبی در جهت توسعه استفاده از سامانه های فتوولتائیک وجود دارد.
وی خاطر نشان کرد: براساس نتایج به دست آمده، تلاش در جهت ترویج به کار گیری این سیستم ها به ویژه در مناطق دور از شبکه توزیع برق ، ضمن کاهش مشکلات ناشی از توسعه شبکه و سوخت رسانی در این مناطق می تواند راهکاری برای کاهش مصرف سوخت های فسیلی بوده و تاثیر به سزایی در تقلیل انتشار گازهای گلخانه ای دارد.
وی افزود: کل هزینه نصب و راه اندازی این سامانه به ازاء یک کیلو وات 90 میلیون ریال خواهد بود که 50 درصد آن از هزینه های احداث توسط مشترک و مابقی تا سقف 45 میلیون ریال توسط وزارت نیرو پرداخت می شود.
مهندس کشتکار در پایان گفت وگو گفت: متقاضیان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت شرکت توزیع برق استان فارس به آدرس FARSEDC.IR بخش پیمانکاران و زیر بخش آیین نامه ها و دستور العمل ها و یا آدرس SUNA.ORG.IR سازمان انرژی های نو ایران مراجعه کنند.
مدیر توزیع برق شهرستان لامرد همچنین از راه اندازی سامانه جدید ارائه و پرداخت الکترونیکی قبوض برق با شماره تلفن 1521 خبر داد.
وی اظهار داشت: در راستای دولت الکترونیک و همچنین به منظور رضایت مندی مشترکین، شرکت توزیع نیروی برق استان فارس بعنوان یکی از اولین شرکت های توزیع استانی اقدام به راه اندازی سامانه 1521 نموده است.
وی ادامه داد: با راه اندازی این سامانه از این پس شهروندان می توانند بدون مراجعه به بانک و یا پایانه های الکترونیک به صورت رایگان قبض برق خود را از طریق تلفن ثابت و یا تلفن همراه با شماره گیری 1521 واریز کنند.
مدیر توزیع برق شهرستان لامرد کاهش تردد درون شهری و جلوگیری از اتلاف وقت مشترکان برق از مزایای راه اندازی این سامانه برشمرد و بیان داشت دیگر مزایای این سامانه واریز قبض در کمترین زمان ممکن و کوتاه ترین مسیر و همچنین تسریع در وصول اطلاعات قبوض پرداخت شده به شرکت است.
کشتکار تصریح کرد: در روش های حضوری و دستی امکان گم شدن ته سوش قبض و ... وجود دارد اما به طریق غیر حضوری این امکان به صفر خواهد رسید و در سامانه الکترونیکی اطلاعات در همان لحظه اول ثبت و بعد از 24 ساعت به این شرکت ارسال می شود.
وی تصریح کرد : این سامانه پس از اولین تماس، شماره مشترک را ذخیره نموده و در دومین تماس مشترک با همان تلفن، شناسه قبض به طور خودکار شناسایی خواهد شد و نیاز به ثبت مجدد شناسه قبض نخواهد بود.
وی افزود: در صورت پرداخت قبض، شماره کارت نیز در صورت تمایل ذخیره شده و در تماس های بعدی نیاز به وارد کردن مجدد شماره کارت نیز نخواهد بود.
نظر شما