به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام قاسم لیوانی ظهر جمعه در خطبه های نماز عبادی- سیاسی افزود: حماسه 9 دی متعلق به هیچ گروه و حزب خاصی در کشور نیست، بلکه برای همه ملت ایران است.
وی با بیان اینکه بعد از انتخابات خرداد 1388 در کشور اتفاقات و حوادثی رخ داد تا به روز عاشورای همان سال در 6 دی ماه رسید، افزود: در این روز عده ای اعلام کردند مردم به خیابان انقلاب بیایند، که متاسفانه خبرگزاری های خارجی به خصوص BBC به این مساله دامن زدند.
حجت الاسلام لیوانی تصریح کرد: در این روز عده ای نیز از فرصت سوء استفاده کرده و در روز شهادت امام حسین (ع) دست به اعمالی زدند که نه تنها از شیعه، بلکه حتی از یک مسلمان نیز دور از انتظار بود.
به گفته امام جمعه موقت شهرستان گرگان، در آن روزعلاوه بر هنجارشکنی و شعارهای نامناسب، هنجارشکنان دست به تخریب بیت المال، بانک و موسسات مختلف زدند که پس سه روز، یعنی در روز 9 دی مردم درسراسر کشور به صورت خودجوش و بدون دعوت وارد خیابان شدند و آن حرکت را محکوم کردند.
مردم ما پیوند ناگسستنی با دین، قرآن، پیغمبر (ع) و ائمه اطهار (ع) دارند
وی اظهار کرد: مردم ما پیوند ناگسستنی با دین، قرآن، پیغمبر (ع) و ائمه اطهار (ع) دارند که این پیوند به خصوص با اباعبدالهب الحسین (ع) هر روز و هر سال بیشتر می شود، بطوری که امسال همگان در سراسر دنیا شاهد بودند، جمعیت بسیار زیادی اعم از شیعه و سنی با پای پیاده از کشورهای مختلف خود را به کربلا رساندند تا در روز اربعین حسینی مراسم عزاداری باشکوهی را در کربلا برگزار نمایند.
خطیب موقت گرگان افزود: مردم ما و سایر مسلمانان دنیا وقتی می بینند که عده ای حرمت عاشورا را نگه نمی دارند، نیازی به دستور برای ورود به میدان و محکوم کردن آن حرمت شکنی ها ندارند، بلکه به صورت خودجوش وارد میدان می شوند و این مانند آن است که کسی برای روضه امام حسین (ع) در ایام محرم و صفر کارت دعوت نمی فرستد و مردم خودجوش، اطعام می دهند و عزاداری می کنند.
وی در ادامه با اشاره به فرا رسیدن سالروز شهادت امام حسن عسگری (ع) ضمن عرض تسلیت به ساحت مقدس امام زمان (عج) افزود: خلیفه وقت به شدت امام عسگری (ع) را تحت کنترل داشت تا سخن پیامبر (ص) مبنی بر این که بعد از من 12 امام خواهند آمد، ابتر بماند، اما اراده خدا بر این بود تا فرزند امام عسگری (ع)، که حضرت قائم (عج) می باشد، به دنیا آمد و کسی از این مولود خبردار نشد و غیبت آن حضرت به صورت غیبت صغری و سپس به صورت غیبت کبری آغاز شد تا روزی که جهان پر از ظلم و جور و ستم شود و آن حضرت برای برقراری عدل و عدالت ظهور کند.
وی در بخش دیگری از این خطبه به فرا رسیدن 7 دی، سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی در سال 1358 به دستور حضرت امام (ره) اشاره کرد و گفت: یکی از معضلاتی که در جوامع اسلامی وجود داشت و در برخی کشورهای اسلامی هنوز هم وجود دارد.
حجت الاسلام لیوانی تصریح کرد: مساله آمار بالای بی سوادی، علیرغم تاکیدات دین به علم آموزی است و متاسفانه مسلمانان کمتر به این دستور الهی توجه می کنند و یا از آن غافل هستند که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، برای مبارزه با بی سوادی، نهضت سوادآموزی تشکیل و اهتمام به توسعه مدارس کشور، بیشتر شد.
لیوانی یادآور شد: امروز آمار بی سوادی در جامعه نسبت به گذشته بسیار کمتر شده و هر چه علم گسترش یابد، بدون شک آگاهی بیشتر خواهد شد.
امام جمعه موقت گرگان به 8 دی، روز صنعت پتروشیمی اشاره کرد و گفت: با یادآوری نام پتروشیمی، مردم استان گلستان خاطره تلخی از سال های گذشته در ذهن های خود دارند، زیرا آنان برای ساخت پتروشیمی گلستان سال ها است که مشارکت داشته اند، سهام خریداری کرده اند و سپرده گذاری های کلان داشته اند، اما هنوز وعده ساخت آن محقق نشده و از دولت مردان و مسئولین انتظار دارند نسبت به ساخت این پروژه عظیم صنعتی اقتصادی استان، اهتمام جدی داشته باشند تا زودتر به بازدهی برسد و مردم نیز سودهای خود را دریافت کنند و استان با آغاز به کار پتروشیمی، رشد و پیشرفت داشته
باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به 7 دی سالروز شهادت آیت الله غفاری در سال 1353 اشاره کرد همچنین با یادآوری 5 دی، روز ایمنی در برابر زلزله گفت: مسئولین باید نسبت به محکم سازی و استحکام بناهای شهری به خصوص روستائی که با خشت و بدون ایمنی ساخته می شود، اهتمام جدی به خرج دهند تا در برابر حوادثی از قبیل زلزله تلفات جانی و مالی کمتری داشته باشیم.
امام جمعه موقت گرگان در خطبه اول این هفته نماز جمعه گرگان گفت: نباید در مورد افراد بدون شناخت و تحقیق اظهار نظر کنیم، زیرا این مساله تهمت، افترا و ریختن آبروی مومن و مسلمان است.
لیوانی افزود: باید تمام بیانات ائمه (ع) را راهگشا خود در زندگی قرار دهیم که جنبه تربیتی دارد، زیرا ائمه جانشین پیامبر (ص) و سخن پیامبر (ص) سخن خداوند است.
وی تصریح کرد: حتی قضات در صدور حکم باید ادله محکم داشته باشند تا حکم خود را صادر نمایند.
وی ادامه داد: انسان نباید به بهانه مستحبات، واجبات را ترک کند، زیرا ترک واجبات گناه محسوب می شود، اما ترک مستحبات گناه نیست.
نظر شما