به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا مروارید در جلسه بررسی مسایل و مشکلات حوزه زیر ساخت ارتباطی این استان گفت: حدود ۷۰ درصد وسعت این استان ارتفاعات و مناطق کوهستانی است که این امر مشکلات عدیده ای در حوزه ارتباطات بخصوص آنت دهی تلفن همراه و اینترنت پر سرعت ایجاد کرده است.
وی به جلسه چند ماه پیش مسئولان و نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و مسوولان حوزه مخابرات و زیرساخت های استان با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اشاره کرد و افزود: حاصل این نشست تنظیم صورتجلسه ای با ۳۲ بند بود که تعداد زیادی از این بندها اجرایی شده و امید است بندهای باقی مانده نیز با اتخاذ تمهیدات مناسب از سوی وزیر به سرعت اجرایی شوند.
مروارید یکی از مهمترین مشکلات استان ایلام را حدود ۴۳۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق عنوان کرد و گفت: از این حیث در میان سایر استان های هم مرز با عراق دارای بیشترین و طولانی ترین مرز مشترک با این کشور هستیم و این اخلال در ارتباط تلفن های همراه را باعث می شود.
به گفته وی، زیر ساخت های ارتباطی کنونی در مرز مهران با حجم زیاد تردد زوار به ویژه در ایام محرم و اربعین جوابگوی نیازها نیست و باید توسعه این زیر ساخت ها در دستور کار قرار گیرد تا امکان بهره مندی بیشتر مردم از خدمات تلفن های همراه در این مرز فراهم شود.
استاندار ایلام با بیان اینکه قرار است دو بازارچه مرزی در مرزهای دهلران و ایلام با عراق راه اندازی شود، اظهار کرد: اینها نیز به توسعه شبکه های مخابراتی و زیرساخت های ارتباطی نیاز دارند.
مروارید یادآور شد: در حوزه مناطق نفت خیز استان به ویژه میادین نفتی چنگوله و آذر اقداماتی برای برقراری ارتباط و آنتن دهی تلفن همراه و استفاده از اینترنت صورت گرفته ولی هنوز مشکلات زیادی بخصوص در بخش اینترنت پرسرعت در این مناطق وجود دارد که بدلیل حضور تعداد زیادی نیروی متخصص در این میادین و نیاز آنها به اینترنت، این مشکل باید با اتخاذ تدابیر مناسب بر طرف شود.
نظر شما