به گزارش خبرنگار مهر، زهرا عابدینی، ظهر پنجشنبه در مراسم اختتامیه نشست ملی مشارکت های نهادمند اجتماعی اظهار داشت: رویکرد وزارتخانه کشور این است که مشارکت شهرستانی و محلی به صورت پایه ای در کشور شکل بگیرد و نقش فرمانداران را در شکل گیری این تشکل ها بسیار مهم می دانیم.
عابدینی نقش سازمان های مردم نهاد را تعیین کننده خواند و خاطرنشان کرد: زمانی از جامعه توانمند برخوردار خواهیم بود که سازمان های مردم نهاد فعال داشته باشیم.
وی همچنین با اشاره به ضعف تشکل ها در استانهای مختلف کشور افزود: در بسیاری از استان ها، تاسیس این تشکل ها بسیار خوب صورت گرفته اما در حوزه توانمندسازی اغلب ضعیف عمل شده ضمن اینکه در برخی استانها نیز آمار تاسیس تشکل ها موفق نیست اما در حوزه توانمندسازی و کیفی شدن تشکل های موجود موفق عمل شده است که امیدواریم در این زمینه به توازن برسیم.
عابدینی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گلایه برخی مدیران در زمینه عدم تخصیص اعتبار به ستادهای استانی در حوزه تشکل های مردم نهاد اظهار داشت: طرح توانمندسازی تشکل های مردم نهاد به زودی تصویب می شود و اعتبار برای استان ها نیز اختصاص پیدا خواهد کرد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار یزد نیز در این همایش اظهار داشت: در طول سالهای گذشته به دلیل بی توجهی های صورت گرفته به سازمان ها و تشکل های مردم نهاد، ارتباط میان تشکلها و مسئولان چندان مطلوب نبوده است.
محمدعلی طالبی ادامه داد: تشکل های مردم نهاد همچنین به دلیل شرایط سیاسی و اجتماعی ناچار به خودسانسوری بوده اند بنابراین اکنون به ایجاد فضای اعتماد نیاز داریم.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری یزد نیز در این نشست با تاکید بر پرهیز از پراکنده کاری در حوزه برنامه های اجتماعی اظهار داشت: شایسته است در حوزه اجتماعی هر طرح متناسب با نیاز هر استان به یک استان داده شود تا استان مجری طرح باشد.
مجید جوادیان زاده همچنین از تاسیس ۴۰۰ تشکل مردم نهاد در استان یزد خبر داد و افزود: بخش قابل توجهی از این تشکل ها فعال نیستند که باید در راستای توانمند شدن آنها گام برداریم.
نشست ملی مشترک مدیران کل دفاتر امور اجتماعی استانداری های سراسر کشور، فرمانداران مراکز استان ها و مدیران حوزه مشارکت های مردمی دستگاههای اجرایی استان یزد به مدت دو روز به میزبانی یزد در سالن همایش باقرالعلوم برگزار شد.
نظر شما