به گزارش خبرنگار مهر، جلیل بابایی در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه همدان با بیان اینکه ۸۰ سال پیش مردم کمتر دچار این همه بیماری می شدند، اظهار داشت: باید مشخص شود که چه اتفاقی افتاد که این همه بیماری و عصبانیت در بین مردم ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه چرا بزرگان دینی دچار کسالت نمی شوند، عنوان کرد: ایران در عراق اسرای زیادی داشت اما چرا آنها بیمار نمی شدند چون سرخ کردنی، کباب، ماکارونی و بسیاری از چیز های دیگر را نمی خوردند.
مدیرعامل موسسه حیات طیبه و پژوهشگر و محقق قرآنی با بیان اینکه بشر از ابتدای خلقت برای رفع گرسنگی و درمان بسیاری از بیماری ها به طبیعت روی آورد، ادامه داد: زمانی که شکم بشر سیر شد به پیامبران الهی گوش نداد و لذا می بینیم به طرز فجیعی به هلاک رسیدند.
بابایی با بیان اینکه پیامبر با نازل شدن قرآن سنت های غلط را شکست، افزود: امروز با خوردن غذاهای غیر طیب افراد خانواده را زنده به گور می کنیم.
وی با بیان اینکه امروز در جامعه بشری مشکلاتی ایجاد شده و روش ها را از افراد گرفته اند و آنها به سمت زندگی غربی سوق داده اند، ابراز داشت: ترتیب غذایی افراد از فرهنگ غربی تبعیت می شود.
مدیرعامل موسسه حیات طیبه و پژوهشگر و محقق قرآنی با بیان اینکه معصومان(ع) سفارش کرده اند که اگر هفت چیز رعایت شود از بسیاری از بیماری ها پیشگیری می شود، عنوان کرد: امم علی (ع) می فرماید افراد را به چهار چیز از جمله نخوردن غذا قبل از گرسنگی، دست کشیدن از غذا خوردن قبل از سیر شدن، جویدن خوب غذا و قبل از خواب خود را به بیت خلا رساندن سفارش می کند.
جلیل بابایی با بیان اینکه در قرآن ۱۶۰ آیه در مورد خوراکی ها بیان شده است، عنوان کرد: اگر این آیه ها را در زندگی به کار ببندیم از بسیاری بیماری ها پیشگیری می شود.
وی با بیان اینکه امام علی(ع) می فرماید غذای شما داروی شماست، عنوان کرد: باید به دنبال پیشگیری باشیم و در جامعه اسلامی مرکزی وجود ندارد که از آن به عنوان مرکز پیشگیری از بیماری ها نام ببریم و این مسئله باید احیا شود.
مدیرعامل موسسه حیات طیبه و پژوهشگر و محقق قرآنی با بیان اینکه حتی برای حمام کردن آموزه های دینی وجود دارد، اضافه کرد: رسانه های ملی کشور باید روی مسئله روش های پیشگیری از بیماری کار کنند.
بابایی با بیان اینکه باید پیشگیری را خود بخواهیم و از خانواده خود آغاز کنیم، ادامه داد: پر خوری بیماری ها را زیاد می کند.
وی با بیان اینکه باید غذا های سالم را جایگزین غذاهای ناسالم کنیم، بیان کرد: امیدواریم که همه به آموزه های دینی توجه کنیم تا در آینده دچار مشکل و بیماری نشویم.
مدیرعامل موسسه حیات طیبه و پژوهشگر و محقق قرآنی با بیان اینکه جسم مرکب روح است و اگر مرکب روح را سالم نگه نداریم دچار مشکل و بیماری می شویم، ابراز داشت: نمی توان همه چیز را یک جا کنار گذاشت بلکه باید به مرور زمان انجام شود.
جلیل بابایی با بیان اینکه امیدواریم روزی برسد که جامعه اصلاح شود، افزود: اسم بیمارستان ها و دانشگاه ها خوب است ولی از اسم ها و طرز فکر افرادی که اسم آنها بر بیمارستان ها و دانشگاه ها گذاشته شده اند چیزی نمی دانیم.
وی با بیان اینکه مطالب زیادی در آموز های دینی وجود دارد که فراموش شده و باید آنها را احیا کرد، اذعان داشت: باید فرهنگ قرآن را اشاعه دهیم.
مدیرعامل موسسه حیات طیبه و پژوهشگر و محقق قرآنی با بیان اینکه برای پیشگیری باید اتاق فکری با حضور بزرگان دین، روسای دانشگاه ها محققان و غیره ایجاد کرد، اظهار داشت: باید به دنبال راه های پیشگیری باشیم که نتیجه های خوبی خواهد داشت.
بابایی با بیان اینکه غذاهای طیب اثر گذار نیست، عنوان کرد: باید غذاها را طیب کرد.
نظر شما