به گزارش خبرنگار مهر، محمد وکیلی ظهر شنبه در نشست شورای اداری استان سمنان در محل هلال احمر استان گفت: در این خصوص معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی مسائل و مباحث توسعه شهرستان های گرمسار و آرادان، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه، معاون امور عمرانی شهرستان دامغان و معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری شهرستان های شاهرود و میامی را بعنوان معین پیگیری می کنند.
وی خاطرنشان کرد: معاونان در اجرای طرح های توسعه ای و نیز جذب سرمایه گذاران و رسیدگی به مسایل و مشکلات و ایجاد زیرساخت های لازم برای دستیابی به توسعه متوازن اختیار تام دارند.
روند امور سرمایه گذاری در شاهرود دچار مشکل است
مقام عالی دولت در استان سمنان با تاکید بر اینکه همه نقاط استان باید یکسان توسعه یابد به تفاوت نرخ بیکاری در مناطق غربی و شرقی این استان اشاره کرد و گفت: بیکاری مشکلات اجتماعی، اقتصادی و سیاسی را بیشتر می کند و باید برای ایجاد اشتغال به ویژه در شرق استان تلاش بیشتری صورت گیرد.
وکیلی با بیان اینکه موانع توسعه باید شناسایی و رفع شود گفت: نبود زیرساختهایی نظیر آب، برق، گاز و ... نباید مانع از سرمایه گذاری در شرق استان شود باید با هدایت تسهیلات و رفع کمبودها شرایط جذب سرمایه گذار به این مناطق فراهم شود.
وی با اذعان بر اینکه روند امور سرمایه گذاری در دامغان خوب اما در شاهرود دچار مشکل است گفت: باید مشکلات واحدهای موجود نیز برررسی و برطرف شود.
بخش اعظمی از بودجه ۹۴ توسط مالیات های دریافتی محقق خواهد شد
استاندار سمنان ضمن اشاره به سهم ۳۵ درصدی درآمدهای نفتی در بودجه ۹۴ گفت: با کاهش در هزینه ها ی جاری، افزایش بهره وری و تحقق درآمدهای مالیاتی بودجه ۹۴ محقق می شود.
وکیلی با اشاره به کاهش قیمت نفت در ماه های اخیر کشور افزود: سهم در آمدهای نفتی در بودجه سال آینده، ۳۵ درصد است و این نشانگر آن است که بخش اعظمی از بودجه ۹۴ توسط مالیات های دریافتی محقق خواهد شد.
وی افزود: برای مدیریت و دریافت مالیات ها باید راهکارهای لازم اندیشیده و از فرارهای مالیاتی جلوگیری شود.
توسعه پایدار مناطق مختلف استان سمنان با تدوین برنامه ششم توسعه
استاندار سمنان با اشاره به تدوین برنامه ششم توسعه نیز گفت: تمام مراحل قانونی برای توسعه پایدار مناطق مختلف استان در این برنامه پیش بینی شود.
وکیلی در بخش دیگری از سخنانشان بر دقت و صرفه جویی دستگاه های اجرایی در مصرف گاز تاکید کرد و افزود: ادارات استان با صرفه جویی ۲۰ درصد در مصرف گاز می توانند در آمدهای حاصل شده را در بهینه سازی تاسیسات خود استفاده کنند.
وی با بیان اینکه ۸۰ درصد گاز مصرفی در بخش صنعت و تولید مصرف می شود اضافه کرد: ارزشمند است همه ما تلاش کنیم تا با صرفه جویی به خط تولید کمک کنیم تا اشتغال آفرینی شود.
وی همچنین بر آموزش مسئولان و متصدیان تاسیسات ادارات توسط شرکت گاز تاکید کرد.
وجود مفاسد اقتصادی در جامعه اسلامی پسندیده نیست
این مقام مسئول با اشاره به برگزاری همایش مبارزه با فساد اداری با حضور سران قوه و رهنمودهای مقام معظم رهبری در این خصوص افزود: در جامعه اسلامی وجود مفاسد اقتصادی پسندیده نیست و دستگاه های نظارتی باید با جدیت بیشتری در این خصوص وارد عمل شوند.
وکیلی همچنین با یادآوری اینکه در آستانه دهه مبارک فجر قرار دادیم، این دهه را نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی عنوان کرد و از دستگاه های اجرایی خواست تا پروژه های قابل افتتاح خود را آماده کنند تا با بهره برداری از آنها بتوان خدمات بیشتری به مردم ارائه کرد و امید و نشاط بیشتری در جامعه ایجاد شود.
وی همچنین با اشاره به فصل زمستان و مشکلات جاده ای برآمادگی دستگاه های مربوطه تاکید کرد و افزود: مشکلات اعتباری برای رفع و بازسازی نقاط حادثه خیز جاده ای استان باید مرتفع شود.
استاندار سمنان در خاتمه با اشاره به آثار مخرب آلودگی هوا و محیط زیست، بر نظارت بیشتر سازمان محیط زیست بر کارخانه های آلاینده تاکید کرد.
مدیران شرکت های گاز و توزیع برق استان سمنان نیز در این نشست بر ضرورت مصرف بهینه انرژی تاکید و مدیرعامل جمعیت هلال احمر نیز به عنوان میزبان شورای اداری گزارشی از فعالیت های این جمعیت ارائه کرد.
نظر شما