۱۵ دی ۱۳۹۳، ۹:۵۱

امیرحسینی:

دفاتر پیشخوان کمیته امداد در رفسنجان ایجاد می شود/فعالیت۲مرکز نیکوکاری

دفاتر پیشخوان کمیته امداد در رفسنجان ایجاد می شود/فعالیت۲مرکز نیکوکاری

رفسنجان - رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) رفسنجان گفت: در حال حاضر دو مرکز نیکوکاری در شهر رفسنجان فعالیت می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا امیرحسینی یکشنبه شب در کارگروه توانمند سازی زنان سرپرست خانوار شهرستان رفسنجان، اظهار داشت: در آینده نزدیک دفاتر پیشخوان کمیته امداد امام خمینی (ره)ایجاد می‌شود که این مراکز در راستای فرهنگسازی، مشاوره، مسکن و ... برای مددجویان خدمات‌رسانی می‌کنند.

وی عنوان کرد: معتمدان محلات و مساجد به‌ عنوان هیئت عامل مراکز پیشخوان هستند و به ‌نوعی مردم برای مردم کار می‌کنند و اغنیا به فقرا گره می‌خورند. در این مراکز تمام خدماتی که تاکنون کمیته ارائه می‌کرده انجام می‌شود و کمیته امداد هم نظارت و پشتیبانی می‌کند.

وی با تأکید بر حفظ کرامت مددجویان، تصریح کرد: ما نیز در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه مسجدمحوری مراکز نیکوکاری را در مساجد تشکیل دادیم و در هر محله یک مرکز پیشخوان ایجاد می‌شود.

امیرحسینی تصریح کرد: اگر اهداف آینده این طرح اجرایی شود کار به بهترین شکل انجام می‌گیرد و صدقات هر محله در همان محله تحویل هیئت عامل می‌شود تا با شناسایی افراد نیازمند صرف آنها شود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) رفسنجان اضافه کرد: در این طرح همه مردم نسبت به رفع مشکلات یکدیگر دخیل می‌شوند و خیران به این باور می‌رسند که کار نیک آنها هدفمند بوده است.

توانمندسازی‌های افراد با هدایتگری همراه باشد

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار رفسنجان نیز در این جلسه گفت: نگاه به جامعه هدف باید به‌طور ویژه باشد و این رسالت کمیته امداد امام خمینی و بهزیستی است که باید با نگاه واقع‌بینانه بستر توانمندسازی با محوریت فرهنگی را در این جامعه ایجاد کند.

محسن ارسلان ادامه داد: محدودیت‌ها و فقر فرهنگی بیش از پیش باید اصلاح شود و زمینه آن مشاوره و بسترسازی توانمند شدن است.

وی تاکید کرد: توانمندسازی‌های افراد با هدایتگری همراه باشد و کسی که توانمند شد باید نامش از لیست دریافت‌کنندگان کمک‌های این نهادها حذف شود.

این مسئول در این زمینه افزود: موسسات خیریه با نهادهای کمیته امداد امام خمینی و بهزیستی همکاری داشته باشد و کمیته امداد امام خمینی(ره) باید مرجع ورود افراد باشد.

معاون فرماندار رفسنجان یادآور شد: در توانمندسازی محرومان مهمترین عاملی که می‌تواند مشکلات را حل کند نگاه بومی به مشکلات است و در جامعه هدف باید مطالعه عمیقی صورت گیرد.

ارسلان گفت: باید نگاه واقع‌بینانه به آسیب‌شناسی‌ها صورت گیرد و کسانی که درک اجتماعی دارند و معضل اجتماعی را می‌شناسند باید در مشاوره‌ها استفاده شوند. آسیب‌های اجتماعی برنامه و نقشه راه می‌خواهد چراکه هر قدمی بدون برنامه برداشته شود، باطل است.

کد خبر 2456165

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha