به گزارش خبرنگار مهر، علی باقر زاده عصر دوشنبه در مراسم تجلیل از فعالان بی سوادی و افتتاح سریال "اوخو من نن" با اشاره به اهمیت سواد آموزی در کشور ابر از کرد: کیفیت و کیفیت جویی بدون ارتقا آموزش امکان پذیر نیست و اقتصاد دانان به این نتیجه رسیده اند سرمایه گذاری در آموزش برگشت سرمایه تضمین شده دارد.
وی با بیان اینکه طبق اعلام مرکز آمار سهم ارزش افزوده سرمایه گذاری در معدن با سرمایه گذاری در آموزش برابری می کند و نیز سرمایه گذاری در دوره ابتدایی دو برابر دوره عالی بازگشت سرمایه دارد.
باقر زاده تصریح کرد: تحول در نظام آموزشی با تاکید بر ریشه کنی بی سوادی امکان پذیر می شود و باید دانست که بی سوادی فقط در عدم خواندن و نوشتن نیست.
وی با بیان اینکه امروزه فناوری تمام ابعاد زندگی انسان را با سرعت پر کرده خاطر نشان کرد: با هدف قرار گرفتن فرهنگ خانواده ها از طریق برنامه های ماهواره و غیره موضوع تازه ای به نام سواد رسانه ای مطرح است و در این زمینه نیز باید فعالیت های لازم انجام شود.
رئیس سازمان نهضت سواد آموزی کشور با اشاره به مشکلاتی که بر سر راه سوادآموزی در کشور وجود دارد عنوان کرد: اولین و سخت ترین مشکل در این راه این است که افراد مورد نظر ما متقاضی خدمات ما نیستند و باید از طریق رسانه فرهنگ سازی لازم برای علاقه مند شدن بی سوادان به سواد آموزی فراهم شود.
وی عدم حساسیت مسئولان و کاهش مشارکت آنها را در امر نهضت سواد آموزی از دیگر مشکلات موجود عنوان کرد و گفت: آمار بالای بی سوادان در کشور مسئولان را تحریک نمی کند و عدم اطلاع از آدرس دقیق بی سوادان نیز از مشکلات موجود در راه سواد آموزی است.
باقر زاده خاطر نشان کرد: کار سواد آموزی باید کاربردی، متنوع، تدریجی، متداوم بوده و با مشارکت تمامی دستگاه ها انجام شود و نهضت به تنهایی نمی تواندبی سوادی را ریشه کن کند و بدون این اصول کار ریشه کنی بی سوادی سخت خواهد بود.
نظر شما