۱۶ دی ۱۳۹۳، ۱۴:۱۶

قاسمیان:

سال گذشته دو هزار عملیات مبارزه با مواد مخدر در کشور انجام شد

سال گذشته دو هزار عملیات مبارزه با مواد مخدر در کشور انجام شد

زنجان-مدیر کل دفتر برنامه ریزی فناوری ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: سال گذشته دو هزار عملیات و درگیری در مبارزه با مواد مخدر در کشور انجام شده است .

به گزارش خبرنگار مهر، سعید قاسمیان ظهر سه شنبه در همایش اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر در استان زنجان افزود: اعتیاد آتشی است که به جنگل وارد می شود و آثار زیانباری را محتمل می سازد و این هجمه تهدیدی است که برای مقابله نیاز به برنامه کاربردی دارد.

وی اظهار داشت: سال گذشته دو هزار و 400 باند مواد مخدر در کشور متلاشی شده و 12 هزار و 400 خودرو از این قاچاقچیان و عوامل ذیربط کشف و ضبط شده است.

مدیر کل دفتر برنامه ریزی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: سال گذشته 276 هزار نفر در حوزه مواد مخدر دستگیر شدند و 137 هزار نفر از اینها ورودی به زندان بودندو 99 هزار نفر هم جرایم مواد مخدر معادل 45/4داشتند.

قاسمیان تاکید کرد: سال گذشته 573 تن انواع مواد مخدر توسط دستگاههای اجرایی نیروی انتظامی، اطلاعات، سپاه در کشور کشف و ضبط شده است.

وی افزود: از سال 89 تا سال 92 مصرف مواد مخدر صنعتی در کشور از نوع شیشه 1/15 درصد بوده است.

مدیر کل دفتر برنامه ریزی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت:26 درصد جرایم در کشور مربوط به مواد مخدر است و در حال حاضر 99 هزار زندانی در کشور وجود دارد که 45/4 درصد زندانیان کشور به دلیل جرایم مواد مخدر زندانی هستند که به ازی هر دو نفر یک نفر زندانی مواد مخدر است و تنها 25 درصد از جرایم به علت  با مواد مخدر است.

قاسمیان گفت: در کشور 6 هزار و 641 مرکز ترک اعتیاد فعال است و 76 هزار معتاد را پذیرش می کنند.

وی افزود: ازسال 65 تا سال 92  گذشته دو هزار و 950 نفر معتاد بر اثر اعتیا د از جان خود را از دست داده اند و 27 هزار معتاد هم به طرق مختلف از راه تزریق و روابط جنسی مبتلا به ایدز شده اند.

مدیر کل دفتر برنامه ریزی ستاد مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: آموزش و پرورش مرکز و پایه توسعه انسانی پایدار است و این نهاد نقش بسیار موثری در مقابله با اعتیاد می تواند داشته باشد.

قاسمیان سیاستهای مواد مخدر را در بخش عرضه و تقاضا عنوان کردو افزود: عرضه مواد مخدر که با آن در جامعه مواجه هستیم و آینده کشور را متاثر خود کرده و تولید که در همسایگی کشور مان ایران تولید می شود و این کشور ترانزیت برای کشورهای اروپایی است.

وی افزود: در افغانستان 70 درصد از زمین های زیر کشت مختص تولید تریاک است و 841 درصد تولید تریاک تولید جهانی را افغانستان دارد.

مدیر کل دفتر برنامه ریزی فناوری ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در سال 2014، 6 هزار و 400 تن تریاک در افغانستان تولید شده و 224 هزار تن از اراضی کشت در 9 استان افغانستان زیر کشت خشخاش است.

قاسمیان افزود: متاسفانه در کشور افغانستان انگیزه مالی مهمترین گرایش کشاورزان به تولید تریاک است و این امر حاکی از این است که عمده فروش انواع مواد مخدر در این کشور در آمد ده برابری برای آنها دارد.

وی تاکید کرد: امروز افغاستان نه تنها در تولید تریاک بلکه در تولید شیشه هم فعالیت می کند.

مدیر کل دفتر برنامه ریزی فناوری ستاد مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد: بر اساس آمار به دست آمده کشفیات مواد مخدر روان گردان در سال 2012، 144 تن بود و این حاکی این است که کشور مان به سمت مصرف مواد صنعتی شیشه گرایش می کند.

قاسمیان افزود: در کشور در سال 90 بیشترین مصرف مواد مخدر از نوع شیشه بوده است.

مدیر کل دفتر برنامه ریزی فناوری ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در افغانستان در سال 2012 در آمد یک هکتار از تولید خشخاش ده برابر در آمد تولید گندم است.

کد خبر 2458304

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha