فاطمه آليا ضمن اشاره به اين موضوع كه پيشنهاد مذكور هنوز به صورت طرح ارايه نشده است ، به خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، افزود: هنگامي كه يك نماينده پيشنهادي ارايه مي كند براي بررسي ، انجام تحقيقات و كار كارشناسي به مركز پژوهشهاي مجلس فرستاده مي شود و ادامه كار بستگي به نظرموافق و مخالف مركز پژوهشها دارد .
وي ، خاطر نشان كرد: در حال حاضر موازي كاري و اشتراك وظيفه در برخي از قسمتهاي مركز امور زنان و خانواده و همچنين سازمان ملي جوانان ديده مي شود ، بنابراين عملكرد اين دو سازمانها بايد بررسي و ارزيابي كامل و نقاط قوت و ضعف هر كدام از آنها كارشناسي شود .
عضو كميسيون فرهنگي مجلس ، با طرح اين سئوال كه آيا در شرايط فعلي تشكيل چنين وزارتخانه اي به صلاح است يا خير ، تاكيد كرد : با توجه به اينكه در قانون 5 ساله چهارم كوچك سازي دولت مد نظر بوده و بايد چند وزارتخانه نيز حذف شود ، لذا بايد منتظر نظر و كار كارشناسي مركز پژوهشهاي مجلس در اين خصوص باشيم .
آليا ، گفت: مركز پژوهشها به منظور كار كارشناسي بر روي پيشنهاد تشكيل وزرات زنان و جوانان به چندين ماه زمان نياز دارد و به سرعت نمي توان نتايج تحقيقات را مشخص و اعلام كرد .
نظر شما