به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی حاتمی، صبح سه شنبه در پیاده روی مرزبانان گفت: این همایش ها برای ارتقاء و استقامت رزم مرزبانان در سطح کشور به صورت متوالی و دوره ای برگزار خواهد شد و در هر اقلیم جغرافیایی بنا به شرایط کویری، کوهستان، جنگل یا دریا دوره استقامت و آموزش آنها متفاوت خواهد بود.
وی افزود: قبل از اجرای این همایش عملیاتی، استقامتی بستر لازم از لحاظ وسائل و امکانات لازم تدارک دیده می شود و بعد از برگزاری این همایش توسط کارگروههای اختصاصی و کارشناسی استقامت و دیگر آیتم ها از قبیل جهت یابی آموزش راه و مسیر راه در کوهستان و استقامت مورد بررسی قرار می گیرد.
وی تصریح کرد: این همایش های استقامت در یک پروسه 3 ساله در تمام نقاط کشور برگزار می گردد و قرار است طی 6 ماه کل یگان های ساحلی آموزش لازم را ببینند.
وی بیان کرد: این همایش ها تاکنون در استانهای سیستان و بلوچستان، کردستان، آذربایجان غربی و به عنوان اولین استان ساحلی مرزی در گلستان برگزار می شود.
سرهنگ علی احمد زاده، فرماندهی مرزبانی هنگ مرزی اترک هم گفت: به منظور ارتقاء استقامت و رویه خدمت و وحدت در مرزبانان این همایش برگزار شد.
وی افزود: مرزبانان در روز 4 تا 6 ساعت و حدود 25 کیلومتر را راهپیمایی می کنند تا استقامت و نیروی آنان ارتقاء یابد.
وی اظهار کرد: ماموریت مرزبانی در چهار قالب به صورت اولویت دسته بندی شده است که اولین اولویت شامل، خط اول مقدم و صفر مرزی است که به منظور اقتدار یک فرد نظامی اقتدار و در این راستا آموزش های لازم نظامی را ببیند، می شود.
فرماندهی مرزبانی هنگ مرزی اترک ادامه داد: بخش دوم، این است که باید یک پلیس که خادم و خدمتگزار مردم است و در راستای ایجاد نظم و امنیت و آسایش عمومی آموزش ببیند.
وی تصریح کرد: وی باید به عنوان یک مرزبان و مرزدار و به عنوان یک سفیر بتواند تعامل و هماهنگی با مرزبانان داشته باشد و مسائل و مشکلات مرزی را حل و فصل کند و از حق و حقوق دولت و مرزنشینان پاسداری کند، باید در راستای توانمندی آموزشی این آموزشها به صورت توان رزمی صورت می گیرد.
نظر شما