به گزارش خبرنگار مهر، حاج نظر شیر محمدلی، شامگاه چهارشنبه، در نشست خبری با رسانه ها در باره طرح های اجرایی خود به خبرنگاران گفت: در اطراف سد گلستان دو، هشت شرکت تعاونی وجود دارد که شرکت تعاونی ما به نام شرکت تعاونی تولیدی گلستان دو دایان از سال 80 فعالیت خود را شروع کرده است.
وی افزود: در حوزه تعاونی سه پروژه عظیم شبکه آبیاری، کانال درجه سه بتونی، شن ریزی جاده دسترسی به مزارع و ... انجام گرفته است.
وی بیان کرد: کل اراضی این حوزه دو هزار و 420 هکتار است که در دو هزار هکتار این اراضی تسطیع علمی، سامانه زهکشی زیرزمینی و اقدامات شبکه آبیاری انجام شده است.
شیرمحمدلی خاطرنشان کرد: ما در این تعاونی توزیع کود و خدمات مشاوره ای برای کشاورزان انجام دادیم.
وی افزود: مهمترین اقدامی که برای محیط زیست صورت گرفته است مبارزه تلفیقی آفات به صورت بیولوژیکی در مورد ذرت دانه ای و ذرت علوفه ای است که دو نوع زنبور در این زمینه به کشاورزان تحویل دادیم و محصول به دست آمده سالم با کمترین هزینه بوده است.
وی گفت: قبل از اجرای این طرح این اراضی شوره زار و قابل کشت نبود و بیشترین محصول در این اراضی گندم و جو بود.
شیرمحمدلی خاطرنشان کرد: میانگین تولید کشاورزان یک و نیم تن در هکتار بود که بعد از زهکشی و انجام شبکه آبیاری تنوع محصول صورت گرفته است و در حال حاضر کشت پاییزه شامل گندم، جو و کلزا و کشت بهاره شامل هندوانه، خربزه و کشت تابستانه ذرت علوفه ای، ذرت دانه ای و هندوانه آجیلی است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر میانگین عملکرد گندم از 1 تا 1.5 تن به 3.5 تا 4 تن رسیده است و در ذرت علوفه ای در هر هکتار سه تن و ذرت دانه ای به چهار تا 6 تن در هکتار تولید داریم.
وی خاطرنشان کرد: این پروژه نود درصد پیشرفت فیزیکی دارد و نیاز است که هفت تا هشت میلیارد تومان اعتبار ویژه تخصیص یابد که این شکل را در تجلیل نمونه کشوری در خدمت ریاست محترم جمهور عنوان کردیم که اگر این اعتبار به سال های آینده موکول شود باعث تخریب و از بین رفتن بخشی از شبکه آبیاری خواهد شد و این امر باعث هزینه های مازاد می گردد.
نظر شما