به گزارش خبرگزاری مهر، هوشنگ عليمددي، سرپرست رایزنی فرهنگی کشورمان در ژاپن، با افندی محمد راشید الاس، مدیر مرکز فرهنگی و امام جمعه و جماعت مسجد جامع توکیو (وابسته به سازمان دیانت اسلامی ترکیه) دیدار و ملاقات کرد.
علیمددی، در اين ديدار درباره ابتکار جمهوری اسلامی ایران در جهت وحدت امت اسلامی به فلسفه انتخاب و معرفی هفته وحدت بین شیعه و سنی و اینکه در جهان اسلام به عنوان سنبل وحدت پذیرفته شده، اشاره و به برگزاری این هفته در کشورهای مختلف و استقبال آن از سوی مسلمانان به تفصیل سخن گفت.
وي سپس به مشکلات به وجود آمده در جهان به ویژه در کشورهای اسلامی اشاره و این مشکلات را از سوی دشمنان پیامبر (ص) و اسلام دانست و گفت: در این برهه از زمان بسیار حساس، علمای دین باید با وحدت و یکپارچگی، مردم را با خلق و خوی پیامبر (ص) و تأکیدات ایشان آشنا كرده و دوست و دشمن را از یکدیگر متمایز كنند تا امت اسلامی دچار بدگمانی و شک و دودلی نشوند.
وي افزود: از طرفی علما باید چهره حقیقی اسلام و پیامبر اسلام (ص) که همانا رأفت و برادری است را به همه جهانیان معرفی كنند.
عليمددي، در ادامه سخنان خود گفت: امروز دشمنان اسلام با در دست گرفتن پرچم اسلام به هر جنایتی دست میزنند و میخواهند دین رسول خدا را نادرست جلوه دهند. ما باید منادی اسلام ناب محمدی باشیم نه اسلامی که با پشتیبانی آمریکا و صهیونیستها مدیریت میشود.
وی همچنین از رشادتهای مسلمانان ترکیه در مصاف با دشمن صهیونیست و شهادت عدهای بی گناه در حمله به کشتی مرمره اشاره و یاد شهدای آن فاجعه را گرامی داشت.
سرپرست رايزني فرهنگي ايران در ژاپن، به مسلمانکشی در بلاد اسلامی از جمله مصر، عراق، سوریه، لبنان و دیگر کشورهای اسلامی هم اشاره كرد و گفت: دشمنان قصد نابودی اسلام و قرآن و دین محمد (ص) را دارند. با توجه به حضور غیرمسلمانان در این مکان، بر شما واجب است که به معرفی اسلام به ویژه خلق و خوی پیامبر عزیز در بین مراجعین بپردازید و چهره اسلام ناب را به مردم بشناسانید که اسلام دین صلح، برابری و برادری با همه ادیان است، نه کشتارهایی که این چنین بیرحمانه و به نام اسلام و مسلمین توسط یک عده جنایتکار و آدمکش انجام میگیرد.
وي در بخش دیگری از صحبتهای خود درباره فعالیتهای مرکز فرهنگی ایران در ژاپن، و همچنين در خصوصو مشترکات دینی، فرهنگی و سابقه دیرینه برادری و دوستی و همسایگی دو کشور ایران و ترکیه سخناني را بيان كرد.
هوشنگ عليمددي در پايان سخنان خود، اظهار كرد: با توجه به مشترکات موجود، خواهان برگزاری برنامهها، سمینارها، همایشها، نمایشگاهها به ویژه نمایشگاههای خطاطی به ويژه قرآنی توسط هنرمندان ایرانی و ترکیهای که از جایگاه ویژهای در جهان برخوردار هستند، به صورت مشترک هستيم. همچنين آمادگي داريم تا به صورت مشترك با مرکز فرهنگی تركيه در ژاپن، اولین دور مسابقات سراسری قرآن مجید را در در اين كشور، برگزار كنيم.
در ادامه افندی محمد راشید الاس، امام مسجد جامع و مدیر مرکز فرهنگی ترکیه در توکیو، سخناني درباره تاریخچه مسجد و فعالیتهای ارايه داد و در ادامه اظهار كرد: اولین سؤالی که از من میشود این است که شیعه هستی یا سنی؟ که من پاسخ میدهم: مسلمان هستم ولا غیر.
وي همچنین اعلام هفته وحدت از سوی جمهوری اسلامی ایران را قدم بزرگی در راه رسیدن به وحدت اسلامی ذکر کرد و این عمل را موجب خوشنودی پیامبر اسلام (ص) دانست. وحدت امت اسلامی در عصر حاضر را از نیازهای جامعه اسلامی است و بايد بر آن تأکید کرد.
افندی محمد راشید الاس، همکاریهای مشترک را بسیار ارزشمند و مهم توصیف کرد و آمادگی خود را براي هر گونه همکاری مشترک دینی و فرهنگی با رايزني فرهنگي ايران در ژاپن، بیان كرد و گفت: این مرکز متعلق به مسلمانان است و ما از پیشنهادات رايزني فرهنگي ايران، استقبال میکنیم.
نظر شما