عبدالمجید رازه در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این مطلب افزود: از تعداد فوق، ۸۹ درصد از بیمه شگان، اجباری، سه درصد بیمه شده مشاغل آزاد و اختیاری و هشت درصد، بیمه شدگان گروه های خاص و توافقی هستند.
وی اظهار داشت: مبلغ پرداختیهای ۹ماه گذشته سازمان تامین اجتماعی بابت تعهدات بلندمدت و کوتاه مدت ۱۱۵ میلیارد تومان بوده که نسبت به مدت مشابه پارسال، ۳۲درصد افزایش داشته است.
مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر، تعداد افراد بازنشسته مستمری بگیر این سازمان را ۹ هزار و ۲۴۰ نفر اعلام کرد و بیان داشت: از این تعداد، دو هزار و ۳۰۶نفر از کار افتاده و یک هزار و ۸۰۰نفر بازمانده فوتی هستند.
۱۸ هزار کارگاه در استان بوشهر حق بیمه پرداخت میکنند
رازه، مقرری بگیران بیمه بیکاری سازمان تامین اجتماعی استان بوشهر را دو هزار و ۴۴۰ نفر عنوان کرد.
وی ادامه داد: ۱۸ هزار و ۱۰ کارگاه در استان بوشهر، حق بیمه پرداخت می کنند که پنج هزار و ۳۳۳ کارگاه مربوط به شناورهای لنج و قایق هستند.
مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر گفت: این سازمان، دارای ۱۵شعبه اصلی و ۱۴ شعبه اقماری در سطح شهرستان های استان است.
کارت های هوشمند جایگزین دفترچه های بیمه فعلی می شوند
رازه از اعطای مجوز به استان برای راهاندازی هیات تشخیص مطالبات از آذرماه امسال تاکنون نیز خبر داد و گفت: تا پیش از این کارفرمایانی که مطالبات و شکایاتی داشتند مجبور به پیگیری آن در تهران بودند که با صدور مجوز در دولت تدبیر و امید و اعتماد به نیروهای بومی در فرآیند رسیدگی به شکایات کارفرمایان، کمک بزرگی به تسهیل امور آنان شد.
وی اظهار داشت: به زودی شاهد تحولی بزرگ در این سازمان خواهیم بود که طی این طرح، کارت های هوشمند جایگزین دفترچه های بیمه فعلی می شوند.
مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر افزود: طرح تشکیل بایگانی به صورت الکترونیک به منظور افزایش سرعت و جلوگیری از انبار و بایگانی کاغذهای زیاد در سازمان، نیز دیگری طرح این سازمان است که شاهد اجرای آن در آینده ای نزدیک خواهیم بود.
نظر شما