مصطفی احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر ابتدا به توصیف ورزش رزمی بوکس پرداخت و اظهارداشت: ورزش بوکس یک رشته غیرهوازی است. کسی که در رشته بوکس است باید دونده خوبی باشد، تنیس باز خوبی باشد، طناب را خیلی خوب بزند و بسکتبالیست خوبی باشد که او را در این رشته موفق می کند.
احمدی که از سال 1387 به مربیگری بوکس روی آورده است درباره جایگاه این ورزش اظهار کرد: خوشبختانه ما توانستیم در سال های اخیر جایگاه خوبی را کسب کنیم. به طور مثال در سال جاری موفق شدیم در رده سنی نوجوانان مقام ششم کشور را کسب کنیم.
وی افزود: در رده سنی جوانان تیم استان موفق شد رده چهارم را بهدست بیاورد و برای اولین بار تیم بزرگسالان استان موفق شد در ماه گذشته در مسابقات کشوری که در کرمانشاه برگزار شد رده سوم را از آن خود کند.
وی با بیان اینکه سه تن از ورزشکاران شهر گرگان در رده های سنی مختلف در تیم ملی هستند گفت: سید سعید حسینی قهرمان آسیا است که در وقت خودمان تمرین می کند و ابراهیم ناظری از قهرمانان ملی ماست که در چند تورنمت شرکت کرده و فیکس تیم ملی هستند.
مسابقات بوکس تا پایان سال برگزار نمی شود
این مربی بوکس به توضیح درباره تفاوت زمین تمرین با زمین مسابقه پرداخت و اظهار کرد: رینگ خانه بوکس معمولا زمین استاندارد نبوده و بزرگتر از رینگ استاندارد است و به آن رینگ تمرین می گویند.
احمدی افزود: زمین استانداردی که در مسابقات استفاده می شود، ابعادی به اندازه 490 سانتی متر در490 سانتی متر و از چهار بند ساخته شده است و کف زمین مسابقه از تاتامی و تخته بهوجود آمده است. در دو طرف رینگ پارچه آبی و قرمز رنگ وجود دارد که هر کدام از ورزشکاران با همین رنگ لباس ها از همان مکان ها با یکدیگر مبارزه می کنند.
وی خاطرنشان کرد: فعلا به دلیل نداشتن بودجه و شرایط مالی مناسب، مسابقاتی برگزار نمیشود اما در سال آینده دوباره مسابقات کشوری برگزار خواهد شد.
بوکس برای انسان خطرناک نیست
این مربی رشته بوکس با تاکید بر اینکه ورزش بوکس برای انسان خطرناک نیست بیان کرد: اگر شما در اینترنت جستجو کنید می بینید که در بین رشته های خطرناک رشته ورزشی بوکس در رده 50 قرار دارد اما اخیرا این رده به 35 تغییر مکان داده است یعنی 30 تا ورزش از بوکس خطرناک تر هستند.
احمدی فعالیت هایی که در رینگ (زمین مسابقه) انجام می شود را زیبا توصیف کرد و افزود: بوکسورها، افرادی هستند که این جا خودشان را تخلیه می کنند و در جامعه خیلی آرام و سر به زیر هستند.
امکانات موجود جوابگوی نیاز بوکسورها نیست
مصطفی احمدی حمایت مسئولان را بسیار ضعیف خواند و گفت: تا وقتی که بوکس اسپانسر نداشته باشد و رسانه ها از آنها حمایت نکنند در بین مردم شناخته نمی شود و کسی به سمت آن نمی آید.
احمدی با بیان اینکه این رشته خیلی مظلوم واقع شده است افزود: در شیفت های مختلف حدود 100 ورزشکار در خانه بوکس مشغول به تمرین هستند اما ما فقط دو کیسه بوکس داریم. دستکش خوبی نداریم.
ا وقتی که بوکس اسپانسر نداشته باشد و رسانه ها از آنها حمایت نکنند در بین مردم شناخته نمی شود و کسی به سمت آن نمی آید.
وی با تاکید بر اینکه رختکن های خانه بوکس اوضاع خوبی ندارد بیان کرد: با این وجود کسانی که تمرین می کنند، باید نوبتی این کار را انجام بدهند. از لحاظ مالی به نظر بنده "صفر"هستیم.
وی عدم حمایت را مهم ترین دغدغه این ورزش عنوان و اظهار کرد: تعدادی از ورزشکاران ما بودند که در این رشته به جاهای خوبی رسیده بودند اما به دلیل حمایت ضعیف از این رشته جدا شدند.
به گفته احمدی، در استان گلستان استعدادیابی خوبی نداریم و همین باعث میشود تا قهرمانان ملی ما کم شود.
رییس هیات بوکس استان به تمرینات سر نمی زند
این مربی بوکس خواستار توجه همه جانبه به این ورزش شد و گفت: به این رشته بیشتر توجه کنند چون این رشته خیلی مظلوم واقع شده است. در کل کشور برای بوکس اهمیتی قائل نمی شوند.
احمدی به کناره گیری ملی پوش بوکس استان اشاره کرد و گفت: سعید حسینی که قهرمان آسیا است، چند وقتی است که تمرین نمی آید و به دنبال کار رفته است.
وی افزود: وقتی که حمایتی صورت نگیرد خوب ورزشکار مجاب می شود تا این رشته را دنبال نکند و به دنبال کار برود به علت اینکه ایشان بهترین قهرمان ماست، واقعا باید تاسف بخوریم.
وی با انتقاد از رییس هیات اظهار کرد: متاسفانه رئیس هیئت بوکس استان گلستان حتی سالی یکبار هم سری به تمرینات نمی زند که اوضاع ورزشکاران را ببینند.
این مربی بوکس صحبت هایش را با تشکر از نایب رییس هیات بوکس استان به پایان برد و گفت: لازم است از آقای حسن شاهینی که قهرمانان استان گلستان و کشور و نایب رئیس هیئت بوکس استان هستند، تشکر و قدردانی کنم چرا که ایشان با هزینه شخصی خود نور اینجا را روشن نگه داشته اند.
نظر شما