به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالحسن قاسمپور با اعلام این خبر گفت: با توجه به ضرورت توانمندسازی دانشجویان، آیندهنگری اشتغال دانشآموختگان و برنامه توسعه کارآفرینی در دانشگاهها، کانون دانشجویی کارآفرینی از سوی جهاد دانشگاهی البرز و اداره کارآفرینی دانشگاه خوارزمی و با همراهی دانشجویان مشتاق در مسائل کارآفرینی، اشتغال و آموزش راهاندازی گردید.
وی افزود: ایجاد روحیه کارآفرینی، آمادگی شغلی هنگام تحصیل، ترویج و ارتقاء فرهنگ مهارتآموزی در بین دانشجویان، شناسایی و معرفی مشاغل به دانشجویان با جهتگیری انتخاب شغلی و مهارتآموزی، آشنایی با فضای کسب و کار کشور برای تصمیمگیری شغلی، شناسایی و معرفی دانشجویان نخبه به صنایع و بنگاههای اقتصادی و تربیت نیروی انسانی متعهد و کارآفرین، از جمله اهداف تشکیل این کانون است.
قاسمپور ادامه داد: نظامنامه اولیه کانون دانشجویی کارآفرینی تدوین شده و در اختیار اعضای کانون دانشجویی قرار گرفته است.
وی خاطر نشان کرد: در هزاره سوم تنها توسعه دانش و پژوهش از اهداف مورد انتظار دانشگاه نیست؛ بلکه از دانشگاه انتظار میرود به سوی دانشگاه کارآفرین و پرورش دانشجویان توانمند نوآور و مؤثر در فرآیند توسعه اقتصادی کشور و مرتبط با بخش صنعت حرکت کند و این کارکرد و الگوی مطلوب جز از طریق توانمندسازی دانشجویان محقق نخواهد شد.
سرپرست دفتر سازمان تجاریسازی فناوری اشتغال دانشآموختگان جهاد دانشگاهی البرز تصریح کرد: این کانون دانشجویی بهمنظور توانمندسازی دانشجویان، توسعه و ترویج کارآفرینی، تقویت خودباوری و امید به آینده در جهت توسعه دانش و فناوری و نیروی انسانی کارآمد و کارآفرین ایدهپردازی شد که خوشبختانه این نگاه از طرف مدیریت دانشگاه خوارزمی مورد حمایت و استقبال قرار گرفت.
محمد حسن افخمی، نائب رئیس کانون دانشجویی کارآفرینی نیز در خصوص فعالیتهای این کانون گفت: اعضای هسته اصلی شورای کانون از 11 نفر تشکیل شده است و در حال حاضر 27 نفر از دانشجویان دانشگاه خوارزمی نیز عضو این کانون هستند.
وی افزود: تمامی دانشجویان دانشگاه خوارزمی میتوانند برای ثبتنام و عضویت در کانون به دفتر اداره کارآفرینی دانشگاه و یا دفتر سازمان تجاریسازی فناوری اشتغال دانشآموختگان جهاد دانشگاهی البرز مراجعه نمایند.
افخمی یادآور شد: در حال حاضر با برگزاری سلسه جلسات هماندیشی و اتاق فکر در خصوص مفاهیم و تعاریف اولیه کار آفرینی بحث و تبادل نظر شده است.
وی خاطر نشان کرد: راهاندازی جمعهبازار دانشجویی برای ارائه دستاوردهای دانشجویان، بازدیدهای علمی، دیدار با کارآفرینان، برگزاری کارگاه آموزشی و بحث و تبادل نظر درباره چند عنوان کتاب با محوریت کار و کارآفرینی از جمله برنامههایی است که در این کانون اجرایی خواهد شد.
افخمی در پایان گفت: دانشجو باید آینده شغلی خود را مطالبه کند و در هنگام تحصیل برای آینده شغلی خود برنامهریزی داشته باشد که در این راستا این کانون سعی دارد تا دانشجو را از کارآمدی آینده خویش آگاه کند و دانشجو را برای ورود به دنیای کارآفرینی توانمند کند.
نظر شما