به گزارش خبرنگار مهر، آرش روزخوش بعد از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران با بیان این که مرکز درمانی شهید زارع ساری رتبه یک اعتبار بخشی را در بخش خدمات فنی به خود اختصاص داده است افزود: پنج گواهی نامه در زمینه ایمنی، مدیریت کیفی، خدمات بخشی بالینی وارزیابی استانی به دست آورده ایم.
دکتر روز خوش تاکید کرد : مرکز سوانح سوختگی و روان پزشکی شهید زارع جزو شش بیمارستان برتر کشور است.
وی با اشاره به این که این بیمارستان تا قبل از انقلاب اسلامی بیمارستان مختص مسلولین بوده تصریح کرد: بعد از سال ۱۳۵۶ بخش سوختگی به این مرکز افزوده شد و با حمایتهای هیات مدیره جدید توسعه تدریجی اتفاق افتاده است.
نایب رییس بیمارستان زارع ابراز داشت: اورژانس این مرکز دارای ساختمانی قدیمی بود که با جذب اعتبارات ملی و مساعدت دانشگاه علوم پزشکی ساختمان جدید اورژانس ساخته و در دهه فجر به بهره برداری کامل خواهد رسید.
وی اظهار داشت: ارتقاء تجهیزات پزشکی با پی گیریهای انجام شده در حال انجام است که تا قبل از افتتاح نصب و راه اندازی خواهد شد.
روز خوش با بیان اینکه شش نیروی پرستار به تعداد نیروی این مرکز اضافه شده، افزود: فضای جدید اورژانس ۵۰۰ متر مربع است که دو اتاق ایزوله با سیستم هواساز و یک اتاق عمل سرپایی برای اقدامات اورژانس به این مکان اضافه شده است.
این مسئول در ادامه گفت: اتاق اکسیژن تراپی و ۲ اتاق بستری تحت نظر هم جزو اقدامات توسعه ای این مرکز بوده است.
وی با بیان این که در بسیاری از حوادث مثل انفجار و حوادث کاراگاهی تعداد مصدومین چندین نفر است با اضافه شدن فضای بیشتر و تعداد اتاق پانسمان و اضافه شدن ۲ اتاق ایزوله قطعا کیفیت خدمات دهی افزایش خواهد یافت.
دکتر روز خوش میزان اعتبار اختصاص یافته در بخش هتلینگ و اقدامات رفاهی را ۳۲۰ میلیون تومان عنوان کرد و افزود : در آینده با اتمام این پروژه اعتبار جذب شده دو برابر خواهد شد.
وی تعداد تختهای آی سی یو این مرکز را۱۶ تخت عنوان کرد و گفت: در این بیمارستان ۲۰۰ تخت فعال موجود است که ۱۳۰ تخت مختص بخش روان پزشکی و ۷۰ تخت در بخش سوختگی مستقر می باشد.
نائب رییس مرکز آموزشی درمانی زارع تعداد پرسنل این مرکز را ۵۰۰ نفر پزشک، کادر درمان و پشتیبانی اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۲۰۰ نفر کادر پرستاری هستند.
روز خوش در ادامه تصریح کرد: در بخش سوختگی با توجه به فصول مختلف ضریب اشغال تخت متفاوت است که در فصل زمستان به ۷۵ درصد می رسد.
وی گفت: داروهای مورد نیاز بیماران در این مرکز آموزشی در مانی، پس از اجرای طرح تحول سلامت توسط بیمارستان تامین می شود.
این دکتر مسئول با اشاره به افزایش امید به زندگی در مراجعه کنندگان تصریح کرد: اکنون بیماران دارای صدمات ۷۰ درصدسوختگی در این مرکز به طور کامل مداوا و تحت درمان قرار می گیرند.
نظر شما