به گزارش خبرگزاری مهر، ولی اله منتظری در جلسه کارگروه اشتغال شهرستان الیگودرز اظهار داشت: هدف کمیته امداد در دهه اول و دوم فعالیت رفع نیاز ضروری زندگی مددجویان و قشر کم درآمد جامعه بود.
وی ادامه داد: این نهاد در دهه سوم رویکرد دیگری در دستور کار قرار داد و آن بحث توانمند سازی خانواده ها در ابعاد مختلف به خصوص توانمندسازی فرهنگی بوده که در این خصوص پیشرفتهای خوبی داشته است.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان لرستان گفت: کمیته امداد در سالهای ۹۰ تا ۹۲ از طرف کارگروه اشتغال به عنوان دستگاه برتر شناخته شده و به دنبال این است که امسال نیز این رتبه را کسب کند.
منتظری در ادامه روند آماده سازی خانواده ها برای اشتغال و توانمند سازی را تشریح کرد و بیان داشت: استعدادیابی، آموزش لازم و معرفی به موسسات مالی روند اشتغال در کمیته امداد بوده و آنچه پس از آن مهم است نظارت مستمر در حین اجرا و پس از اجرای طرح از ۳ تا ۵ سال است.
وی گفت: تامین مواد اولیه و بازاریابی برای فروش تولیدات مددجویان نیز از دیگر امور مهم است که در کمیته امداد به طور جدی پیگیری می شود و حتی در مواردی با بازارهای جهانی نیز داد و ستد صورت می گیرد.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان لرستان عنوان کرد: خروج ۱۱ هزار نفر از مددجویان تحت حمایت به خاطر توانمندسازی و اجرای طرحهای اشتغال از دستاوردهای امداد است.
منتظری با بیان اینکه حذف مستمری مددجویان به دلیل خودکفایی گامی مهم در راستای صرفه جویی در خزانه دولت است یادآور شد: ایجاد فرصت شغلی برای ۲۲ هزار نفر در سطح استان کاهش نرخ بیکاری، کاهش ناهنجاریهای ناشی از بیکاری، جلوگیری از مهاجرت به شهرها و بالعکس تقاضای بازگشت به روستاها از دستاوردهای مهم امداد است.
وی گفت: از روسای بانکها انتظار داریم که همانند گذشته نهایت همکاری و مساعدت را در راستای ارائه تسهیلات به خانواده های کمیته امداد داشته باشند و این اطمینان را می دهم در بازپرداخت اقساط وامها و وصول معوقات مدیریت های کمیته امداد در شهرستانها، نهایت همکاری و مساعدت را خواهند داشت.
نظر شما