به گزارش خبرنگار مهر، عباس نیاوند بعد از ظهر سه شنبه در همایش هم اندیشی مسایل حوزه تدوین، آموزش و ترویج با اعلام این خبر، اظهار کرد: این نشان دهنده این است که زندگی ما از لحاظ فرهنگ مصرف استاندارد نیست.
وی با بیان اینکه سرانه مصرف شکر در ایران ۶ کیلوگرم و در دنیا ۳ کیلوگرم است، ادامه داد: مصرف ماهی در ایران ۷ کیلوگرم و در دنیا ۱۸ کیلو گرم است.
نیاوند تصریح کرد: ما در مصرف کالاهای خوب میانگین پایینی داریم و در مصرف کالاهای بد مثل نوشابه و شکر و دارو میانگین بالایی داریم.
وی افزود: واحدهای تولیدکننده ما برای اینکه نام کالای تجاری خودشان را حفظ کنند نیاز به توجه زیادی در استاندارسازی محصول خود دارند.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی گفت: استاندارسازی پاشنه آشیل زندگی بشر است، شناخت و آگاهی، دانایی و لیاقت و شایستگی ۳ پایه اساسی برای استاندارسازی است.
نیاوند افزود: استاندارد مبنای عقلانیت و معنوی دارد و باعث رشد و شکوفایی و پیشرفت می شود.
وی با بیان اینکه استاندار عدالت است، ادامه داد: کسانی که به رعایت استاندارد تلاش می کنند باعث افتخار است.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی با اشاره به اینکه استاندارد یعنی کنترل کیفیت و کمیت، گفت: استاندارد اجبار نیست ولی دارای ارزش است، معرفی استاندارد برای مردم دارای اهمیت است و باید از طریق رسانه ها کارفرهنگی و ترویجی را انجام داد.
وی اظهار کرد: اگر استاندارد در زندگی مردم رعایت نشود از لحاظ معنوی و روانی در زندگی مردم مشکلاتی را ایجاد می کند.
نیاوند با بیان اینکه استاندارد مهم ترین نقش را در کالای تولید کننده دارد، گفت: مردم باید نسبت به استاندارد بودن تولیدات حساس باشند.
نظر شما