۲۵ شهریور ۱۳۸۲، ۱۴:۱۲

همزمان با روز استقلال مكزيك

نمايشگاه تمبر مشترك ايران ومكزيك گشايش يافت

نمايشگاه تمبر مشترك ايران ومكزيك گشايش يافت

همزمان با روز استقلال مكزيك ، نمايشگاه تمبر مشترك اين كشور و جمهوري اسلامي ايران ،براي سه روز ، در موزه پست و مخابرات گشايش يافت .

 

به گزارش خبرنگار فرهنگي "مهر" ، در مراسم آغاز به كار اين نمايشگاه كه صبح امروز برگزار شد ،  "سالوادر كاسيان سانتوس" سفير كشور مكزيك ، در سخناني با اشاره به اينكه يكي از اهداف اصلي سياست خارجي مكزيك ، ارتقاء فرهنگ و هنر ، به عنوان ابزاري جهت شناخت و درك بهتر ميان ملتها است ، گفت: برگزاري اين نمايشگاه به يمن ابتكار ، سازماندهي و كمك هاي بي قيد و شرط موزه پست  ،  مخابرات و شركت پست امكان پذير شده است وايجاد چنين امكاني ،  بسيار رضايت بخش ،مغتنم و قابل تقدير است .
سفير كشور مكزيك در ادامه افزود : مكزيك و ايران دو كشور هزاران ساله و داراي وجوه اشتراك بسياري هستند . هر دو كشور وارثان فرهنگها و تمدنهايي هستند كه سهم بزرگي را در توسعه اجتماعي ، فرهنگي ، علمي و اقتصادي بشريت داشته اند و برگزاري مشترك چنين برنامه هاي فرهنگي ، مي تواند در تبادل و تعامل فرهنگي هر چه بيشتر دو كشور مفيد و مؤثر واقع شود .
وي در ادامه،  با اشاره به تاريخچه  تمبروسير تحول آن در كشورمكزيك ،  گفت : اميدوارم كه اين نمايشگاه ، آغازي براي يك همكاري نزديك ميان نظامهاي پستي ايران و مكزيك باشد .
سفير كشور مكزيك در پايان از برپايي چنين برنامه اي توسط پست جمهوري اسلامي ايران تشكر و اظهار اميدواري كرد برگزاري چنين برنامه هاي همواره ادامه داشته و موجبات نزديكي هر چه بيشتر كشورها ، فراهم شود.
دكتر مسعود شفيعي ، معاون  آموزش تحقيقات و فناوري وزارت پست و تلگراف نيز در اين مراسم اظهار داشت : توجه به ارتباطات بسيار ضروري و در عين حال ارزشمند است ، چراكه  بدنبال ارتباطات فرهنگي و دستگاهي ، ارتباط انساني حاصل مي شود و بي ترديد ،  بروز چنين ارتباطي بسيار ارزنده وارزشمند است .
وي با تأكيد بر اينكه ،  بدنبال برقراري ارتباط هاي انساني ، قلب ها به يكديگر نزديك تر مي شود ، گفت : در دنياي امروز كه صحبت از جهاني شدن و از بين بردن فاصله ها و رسيدن به عدالت اجتماعي مطرح است ، بسيار پسنديده و شايسته است كه با برقراري ارتباط  هايي فرهنگي و اين چنيني ، قدم هاي مثبتي در رسيدن به تفاهم و گفتگوي تمدن ها برداريم .
دكتر شفيعي ،  برگزاري نمايشگاههاي مشترك با كشورهاي مختلف را يكي از راههاي مناسب براي رسيدن به تعامل فرهنگي عنوان كرد وگفت : چنين روابطي ، نزديكي ، همدلي ، همراهي ، مشاركت و اتحاد جوامع مختلف را بدنبال خواهد داشت .
وي در ادامه به نقش وزارت پست و تلگراف و تلفن در ابعاد مختلف اجتماعي و فرهنگي اشاره كرد و گفت : براي فعاليت و ارائه خدمات ارزنده تر، تغييرات اساسي در اين وزارتخانه انجام مي شود كه تغيير نام وزارت پست و تلگراف و تلفن ، به "وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات"،  (ICT )،  يكي از نمونه هاي اين تغييرات است .
دكتر شفيعي ياد آورشد : چنانكه فرهنگ سازي مناسب براي بهره گيري از امكانات روز و فناوري اطلاعات صورت گيرد ، بسياري از مشكلات اجتماعي موجود مانند ترافيك و آلودگي هوا ، حل مي شود .
وي با اشاره به اينكه آمار نشان مي دهد 70 درصد مراجعات به اداره ها و سازمان هاي مختلف، جنبه اطلاع رساني و اطلاع گيري دارد گفت : بايد سيستم" مكاتبه به جاي مراجعه" را ، در بيان عموم مردم جا انداخت تا بدين وسيله ، بسياري از مشكلات موجود را برطرف كرد .
گفتني است ، از آنجا كه امسال ، سال تمبر نام گرفته است ، نمايشگاههاي متعددي، به صورت مشترك با كشورهاي مختلف در ايران برگزار مي شود  و دوم شهريور ماه نيز نمايشگاه مشترك ايران و اكراين در موزه پست و مخابرات داير شد .
هدف از برگزاري اين نمايشگاهها، معرفي و ارتقاي دانش تمبر و تمبر شناسي وهمچنين معرفي هر چه بهتر و بيشتر جاذبه هاي فرهنگي ، هنري و تاريخي است كه در ارتقاء تعامل فرهنگي و وحدت رويه كشورها نيز، نقش مؤثري خواهد داشت .


كشور ايران ، كه از سال 1877 عضو اتحاديه پستي جهاني است ، در جهت رسيدن به اهداف فوق ، برنامه چاپ تمبر مشترك با كشورها را دارد كه، چاپ تمبر مشترك با كشور چين ، از جمله اين اقدامات است و رايزني هايي نيز با چند كشور ديگر براي چاپ تمبر مشترك صورت گرفته است .
نمايشگاه مشترك تمبر ايران و مكزيك ، براي نخستين بار برگزار مي شود و 200 قطعه تمبر از كشور مكزيك به مدت سه روز در مكان موزه پست و مخابرات (خيابان امام خميني) در كنار تمبرهاي اداره پست و مجموعه داران به نمايش گذاشته شده است .

کد خبر 24759

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha