به گزارش خبرگزاري"مهر"، در اين بيانيه امده است: با تضعيف دولت هاي اروپايي از جمله انگلستان پس از جنگ جهاني دوم، آمريكا جايگزين و ميدان دار نظام هاي سلطه جهاني شد و كشورهاي مختلف جهان كه پيش از آن با استعمارگران فرانسوي، ايتاليايي، پرتغالي و انگليسي دست به گريبان بودند ميزبان مستشاران آمريكايي در عرصه هاي مختلف شدند. ايران نيز به عنوان كليدي ترين نقطه منطقه به ويژه در دوران جنگ سرد, خانه امن آمريكايي ها شد.
اين بيانيه مي افزايد: حضور ده ها هزار مستشار آمريكايي در ايران براي اداره كارهاي حساس و بعضا معمولي كشور ضمن تحقير استعداد و توان ايرانيان، منابع عظيمي مالي را به جيب شركت هاي آمريكايي سرازير مي كرد. منابع نفت در اختيار آنها قرار داشت و دولت مستبد پهلوي نيز كه با كودتاي آمريكايي 28 مرداد 32 استقرار يافته بود مستظهر به حمايت آمريكا، ضمن گسترش روز افزون فرهنگ فاسد غربي بر جنايات خود مي افزود و آن زمان هيچ سخني از حقوق بشر، آزادي بيان و قلم، دموكراسي و ديگر واژه هايي كه دولتمردان آمريكايي، كشورهاي مختلف را به بهانه آنها محكوم و سركوب مي كنند نبود، كما اينكه امروز نيز دولتهاي مستبد اما آمريكايي از موج حملات سياسي و رسانه اي آمريكا مصون هستند.
بيانيه انجمن روزنامه نگاران مسلمان دراين بيانيه همچنين آورده است: در چنين شرايطي ، انقلابي با هويت ديني و با رهبري مرجعي بزرگ در يكي از حساس ترين نقاط جهان به وقوع پيوست و خانه امن آمريكا يكباره نا امن ترين مكان براي آنها شد. مستشاران نظامي و هزاران امريكايي ديگر به سرعت ايران را ترك كردند و منافع تضمين شده آمريكا كه به قيمت چپاول منابع ملي ايرانيان تامين مي شد، با بحران مواجه شد. كارشكني ها و بحران آفريني ها آغاز شد. آمريكا تمام توان خود را براي ناكام گذاشتن انقلاب اسلامي به كار گرفت. جنايات كومله و دموكرات در كردستان، خلق عرب در خوزستان، كودتاي نظامي و اقدامات جاسوسي گوناگون در دستور كار آمريكا قرار گرفت و كانون مديريت همه اين اقدامات ضد امنيتي نقطه امني بود به نام « سفارت آمريكا » واقع در خيابان طالقاني تهران.
در اين بيانيه آمده است: خشم ديرينه ملت ايران از سالها ظلم و تعدي و تحقير دولتمردان آمريكا در سالهاي پيش از انقلاب، در كنار نفرت برخواسته از گستاخي و آشوب آفريني در مدت كوتاه پس از انقلاب، دانشجويان مسلمان، روشن بين و پيشتاز را در 13 آبان 58 بر آن داشت تا بخشي از تجاوز آمريكا به منافع ملي ايران را با اشغال "سفارت آمريكا" پاسخ دهند. اسناد به دست آمده از داخل سفارت كه بخشي اندك از انبوه اسناد سوزانده شده بود. ثابت كرد آنچه سفارت خوانده مي شد "لانه اي براي جاسوسي " بود. اين حركت دانشجويان پيرو خط امام از سوي بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران « انقلاب دوم » خوانده شد و 444 روز ادامه يافت.
از آن حركت شورآفرين بيست و شش سال مي گذرد و در طول اين مدت آمريكا هر روز بيش از گذشته خصومت با ملت ايران را ادامه داده است و ايران نيز با صلابت تر از قبل در برابر اين امپراطوري بزرگ استقامت كرده است.
بيانيه بيانيه انجمن روزنامه نگاران مسلمان تصريح مي كند: پايداري بيش از ربع قرن ملت ايران كه با توكل به خداي بزرگ و با اعتماد به توانمندي هاي خود محقق شده است در كنار ناكام ماندن سرمايه گذاري هاي كلان سياسي، اقتصادي و حتي نظامي آمريكا براي مضمحل كردن انقلاب اسلامي اين جمله تاريخي امام راحل (ره) را به يك واقعيت تاريخي مبدل كرد كه " آمريكا هيچ غلطي نمي تواند بكند" .
در پايان اين بيانيه، انجمن روزنامه نگاران مسلمان ضمن گراميداشت 13 آبان سالروز تبعيد امام راحل، شهادت دانش آموزان به دست مزدوران رژيم طاغوت و تسخير لانه جاسوسي تاكيد كرده است كه امروز ايران راست قامت، بيش از گذشته نيازمند وحدت و همدلي، خدمتگزاري، عدالت، تقويت ايمان و توكل به خدا و تلاش علمي و عملي براي رسيدن به جايگاه واقعي خود است و در اين ميان دانشجويان كه روزي خالق انقلاب دوم شدند مي توانند همچنان پيشتازي خود را حفظ كرده در دوران جديد انقلابي ديگر به ثمر برسانند.
نظر شما