به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسن مقتدایی پیش از ظهر امروز در جلسه طرح اهواز پایتخت کتاب عنوان کرد: یکی از مزیت های این طرح این است که از سوی یک سازمان مردم نهاد متشکل از جوانان خوزستانی ارائه شده است.
وی افزود: هر زمان که فعالیت های فرهنگی این چنینی توسط آحاد جامعه انجام شود به طور حتم رشته های انسجام و همدلی بین مردم و مسئولان محکم تر خواهد شد.
استاندار خوزستان تصریح کرد: در صورتی که شهر اهواز به عنوان پایتحت این طرح انتخاب نشود باز هم جای تاسف وجود ندراد زیرا کیفیت فعالیت های انجام شده در این راستا بسیار با اهمیت است.
مقتدایی با بیان اینکه مدیریت ارشد استان به دنبال ارائه برنامه های متفاوت برای سنین مختلف افراد جامعه است، اظهار کرد: خوسبختانه در کشور ما مناسب های مذهبی فراوانی وجود دراد که لازم است در کنار برنامه های اجرا شده در این زمینه جوانان نیز برای خود برنامه هایی را در دست اجرا داشته باشند.
وی با اشاره به رشادت های جوانان در هشت سال جنگ تحمیلی گفت: فداکاری های صورت گرفته در طول جنگ تحمیلی باید در قالب برنامه های فرهنگی به جوانان عرضه شود اما ما نباید جوانان را مجبور به تحمل سختی های آن دوران کنیم.
مقتدایی با اشاره به برنامه های فرهنگی صورت گرفته همچون، کنگره پیر غلامان حسینی، اجلاس نماز و نکوداشت نمایندگان ادوار سابق مجلس شورای اسلامی در سال جاری گفت: استان خوزستان باید به سمت و سویی برود که در هر فصل یک برنامه شاخص فرهنگی داشته باشد.
استاندار خوزستان تصریح کرد: دستاورد های مدیریتی دوران دفاع مقدس باید در قالب برنامه های فرهنگی به مردم جامعه ارائه شود.
وی با بیان اینکه در خوزستان باید نهضت کتاب ایجاد شود، گفت: فعالیت های فرهنگی صورت گرفته نباید مختص به شهر اهواز شود و اینگونه فعالیت های باید در سایر شهرستان ها نیز اجرایی شود.
نظر شما