به گزارش خبرنگار مهر، سید فردین تقی زاده، صبح امروز در گردهمایی معاونان دانشجویی و مدیران کل تربیت بدنی دانشگاه های منطقه هفت کشور به میزبانی دانشگاه یزد اظهار داشت: موضوع تغذیه از مباحث حائز اهمیت هم برای دانشجویان و هم برای صندوق رفاه است که تلاش می کنیم در این زمینه شرایط خوبی برای دانشجویان ایجاد شود.
وی تصریح کرد: بر اساس فرآیندی که صندوق رفاه پیش بینی کرده است، کل یارانه تغذیه از طریق صندوق رفاه به صورت تسهیلات در اختیار دانشجو قرار می گیرد تا دانشجو با استفاده از این بودجه از غذاهای مختلفی که در دانشگاه وجود دارد، استفاده کند.
تقی زاده خاطرنشان کرد: این طرح هنوز به تصویب نرسیده اما به احتمال زیاد تصویب خواهد شد و در این صورت شرایط بهتری برای دانشجویان در این زمینه پیش بینی می شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از شناسنامهدار شدن خوابگاههای دانشجویی در سراسر کشور خبر داد و عنوان کرد: با شناسنامه دار شدن خوابگاهها امکان درجه بندی آنها نیز فراهم می شود و از این طریق اجاره بهای خوابگاه نیز بر اساس امکانات رفاهی آن تعیین می شود.
تقی زاده در مورد تسهیلات دانشجویی نیز اظهار داشت: در حال حاضر تقاضای دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان وام شهریه و ۵۰۰ میلیارد تومان وام متفرقه از سوی دانشجویان سراسر کشور به صندوق رفاه ارائه شده اما مبلغی که ما برای این امر در اختیار داریم تنها ۲۷۰ میلیارد تومان آن هم به شرط تخصیص اعتبار ۹۰ درصدی است.
وی تصریح کرد: اکنون میزان تخصیص ۶۲ درصد اعلام شده که در این صورت با مشکل مواجه خواهیم شد اما باید به فکر راهی باشیم تا مبلغی که به دانشگاه ها اعلام شده، بر اساس تخصیص ۹۰ درصدی پرداخت شود.
در این نشست یک روزه معاونان دانشجویی دانشگاه های منطقه هفت کشور در مباحث تخصصی خود به بیان موضوعاتی از قبیل قرارداد تغذیه دانشگاههای منطقه هفت، وام تغذیه، گزارش وضعیت مرکز مشاوره دانشگاه ها و ... خواهند پرداخت.
نظر شما