به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی روزبه ظهر چهارشنبه در مراسم تودیع و معارفه بخشداران استان اظهارداشت: رویکرد ما د در انتصاب مدیران زیر مجموعه استانداری به درون سازمان می باشد و این رویکردی است که از جانب وزیر کشور و مدیریت ارشد استان اتخاذ شده و تاکنون به آن اعتقاد داشته ام اما درستی یا نادرستی این تصمیم را مدیران منصوب شده باید در عمل ثابت و نشان بدهند.
وی افزود: انتصاب مدیران از بدنه سازمان می تواند کارایی را بیشتر کرده و تخلفات را کاهش بدهد و با افزایش تعصب و تعلق سازمانی به شکل بهتری در جهت حل مشکلات مردم بکار گرفته شود.
استاندار تصریح کرد: معاونت سیاسی و امنیتی در زمینه تربیت و پرورش مدیران زیر مجموعه استانداری باید بستر تجربه اندوزی را فراهم کرده و با برگزاری جلسات و دوره های آموزشی در این راستا برنامه ریزی کند و از سوی دیگر بر فعالیت و عملکرد مدیران تابعه نظارت مستمر داشته باشد تا ثابت کنند که در انتصاب و انتخاب مدیران تصمیم درستی انجام شده است.
روزبه با بیان اینکه باید سطح رضایت مندی از عملکرد بخشداران جدید در مناطق مختلف رو به افزایش باشد و مردم این را به اشکال مختلف گزارش و منعکس کنند ادامه داد: بخشداری ها از جایگاه و نقش بسیار مهمی برخوردار هستند و با روش مدیریتی از بالا به پایین که ابتدا وزارت کشور ودر مرحله بعد استانداری ها و در ادامه فرمانداری ها از ارزش و جایگاه بالاتری برخوردارند و در مرتبه آخر به بخشداری ها پرداخته و توجه می شود، مخالف هستم و این سیاست غلطی است که باید اصلاح شود.
وی افزود: وقتی استانداری خوبی داریم که فرمانداری ها و بخشداری های خوبی داشته باشیم. چون از بسیاری از مراجعات مردم به دستگاه های استانی و کشوری کاسته شده و هزینه را کم می کند فلذا بخشداری ها که در خط اول و مقدم خدمت رسانی هستند باید تقویت شوند.
استاندار یادآور شد: بخشداران به جای اینکه خود مستقیما" به دستگاه ها مراجعه کنند باید بگونه ای برنامه ریزی و هماهنگی کنند که ضمن ارتباط و تعامل با مدیران زمینه حضور آنها را در بخش ها و مناطق فراهم کنند.
وی ادامه داد: رویکرد و جهت گیری دولت همان چیزی است که از سوی رئیس جمهوری مطرح می شود و رویکرد ایشان رویکرد اعتدال، احترام به همه گروه ها و شخصیت ها و استفاده از همه ظرفیت هاست. فلذا هیچ کس حق ندارد فرمایشات ایشان را تفسیر و تعبیر کند.
استاندار با تاکید بر تعامل بخشداران با ائمه جمعه و نمایندگان مجلس اظهار کرد: حضور و شرکت بخشدار در نماز جمعه تقویت نظام جمهوری اسلامی است که می تواند فرصت و بستر دسترسی راحت مردم به بخشدار را فراهم کند و باید از این ظرفیت حداکثر استفاده را داشته باشیم.
وی عنوان کرد: ارتباط با نمایندگان نیز از همین مقوله است که باید احترام آنها حفظ شود و رفت و آمد وسرکشی بخشداران به مناطق جهت رسیدگی به امورات مردم همراه با نمایندگان امر پسندیده ای است که باید از آن حمایت کرد اما رفتار و تعامل بخشداران با روستاها و مناطق مختلف بر اساس میزان رای به نمایندگان خط قرمز استانداری که باید از آن پرهیز کرد.
استاندار ادامه داد: بی عدالتی در هر شغلی تعاریف خود را دارد و در مناطق مختلف اگر بخشداری به یک روستا سه بار و به یک روستا دیگر اصلا" مراجعه نداشته باشد مصداق بی عدالتی است و قابل قبول نیست.
وی با اشاره به ورود به فضای تبلیغات انتخاباتی بیان داشت: وارد فضای انتخابات می شویم و همه حساسیت ها نسبت به استانداری بخاطر موضوع انتخابات است فلذا رفت و آمد مدیران زیر مجموعه استانداری به جلسات محفلی با موضوع انتخابات ممنوع است و فرمانداران و بخشداران باید از هرگونه بده بستان سیاسی در مناطق اجتناب کنند حتی اگر درمنزل یک خانواده شهید محفل انتخاباتی برگزار شود فرمانداران و بخشداران باید از رفتن به آن مجلس پرهیز کنند.
استاندار گفت: همه جلسات بخشداران باید در محل بخشداری و یا دفتر امام جمعه برگزار شود در سطح استان بنده نیز تنها در منزل آیت اله باریک بین و آیت الله محمدی تاکندی رفت و آمد دارم و هر فرد یا گروهی خواسته باشد با استاندار ملاقات کند در استانداری به روی همه باز و در خدمت شان هستیم.
وی با بیان اینکه نباید آخرت خود را برای آبادانی دنیای عمر و زید خراب کرد در ادامه تصریح کرد: پاکی، رعایت بیت المال و پرهیز از اتفاقاتی که در زمینه فساد اخبار آن این روزها در سطح افکار عمومی مطرح است باید از سوی مدیران جدی گرفته شود و این هشداری برای همه مدیران است چون این آفتی است که در کمین همه هست و متاسفانه حساسیت نسبت به بیت المال امروز کم شده است.
استاندار با تاکید بر شناسایی ظرفیت های فکری و اقتصادی مناطق تصریح کرد: بخشداران باید سند آمایش بخش را مبنای کار خود قرار دهند و با تهیه سند توسعه روستایی ضمن نظارت بر کار دهیاران و پیگیری امور جاری روستاها، در حوزه روستایی نوآوری داشته باشید.
وی ادامه داد: در روستاها افراد خوشفکری هستند که بعضا"در سطح استان و ملی به عنوان چهره های برتر فکری، علمی و اقتصادی مطرح هستند که باید پای اینها را به بخش و روستا باز کرد و توسعه روستایی را به مطالبه این افراد تبدیل کرد. با تشکیل بانک اطلاعات آنها، از ظرفیت و توان این اشخاص در جهت توسعه اقتصادی و فرهنگی بخش ها و مناطق استفاده کرد.
در ادامه این جلسه مهدی صالحی، رسول امانی، سید محمد حسینی و سید مهدی خضری به ترتیب بعنوان بخشداران جدید خرمدشت، الموت شرقی، ضیاءآباد و آبگرم معرفی و منصوب و احکام خود را از استاندار دریافت کردند.
نظر شما