به گزارش خبرنگار مهر، هادی نیک فطرت ظهر چهارشنبه در نشست اقتصادی تجار ایران و ترکیه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی قزوین گفت: ایران وترکیه بهترین شریک تجاری برای یکدیگر محسوب می شوند و با داشتن مناسبات و مشترکات فرهنگی و دینی می توانند با کمک همدیگر فعالیتهای خوبی را انجام دهند.
نیک فطرت بیان کرد: استان قزوین با داشتن ظرفیت های صنعتی، کشاورزی، گردشگری در حوزه های نساجی، فولاد، مواد غذایی، مواد شوینده و کاشی و سرامیک ونیز تولید انواع مواد غذایی کشاورزی جایگاه ویژه ای دارد و می تواند به عنوان قطب اقتصادی برای سرمایه گذاران ترکیه تلقی شود.
وی یادآورشد: با کاهش قیمت نفت و ضرورت خروج از صادرات تک محصولی نگاه به توانمندی های استان تغییر کرده و امیدواریم در حوزه بازرگانی بتوانیم فعالیت های بیشتری داشته باشیم و در این مسیر از سرمایه گذاران ترک هم بهره مند شویم.
نیک فطرت تصریح کرد: در سفر اخیر به کشور ترکیه اشتیاق تجار و بازرگانان این کشور برای حضور در ایران و آغاز طرح های مشترک به هیئت ایرانی منتقل شد که در تد اوم این حرکت امروز میزبان هیئت بلند پایه از ترکیه هستیم که امیدواریم در نشست های تخصصی به نتایج خوبی دست یابیم.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بین المللی استان قزوین گفت: با فکر کردن به منافع مشترک می توانیم بازارهای منطقه را نیز به کمک یکدیگر پوشش دهیم و به سود منطقی در سرمایه گذاری دست یابیم.
نیک فطرت اظهارداشت: با رسیدن به تفاهم مشترک میتوانیم اتفاق بزرگی را در حوزه تجارت رقم زده و به رونق اقتصادی کمک کنیم.
در ادامه زمانی رئیس خانه صنعت و معدن استان قزوین هم با اشاره به توانمندی های صنعتی استان گفت:برخی ازصنایع استان درخاور میانه منحصر بفرد بوده و می تواند مورد توجه تجار و سرمایه گذاران ترکیه قرار گیرد.
وی افزود: به تحریم های ظالمانه علیه ایران توجه نکنید بلکه با ارزیابی واقع بینانه از شرایط امروز ایران اسلامی بدنبال همکاری مشترک باشید تا بتوانیم با کمک یکدیگر واستفاده از ظرفیت های موجود به سود منطقی دست یابیم.
بیات معاون روابط بین الملل دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین هم در این نشست گفت: با تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه امیدواریم بتوانیم زمینه اقتصادی شدن فعالیت های تولیدی بیشتری را در استان فراهم کنیم.
وی افزود: سمپوزیوم بزرگ دانشگاهای بین المللی امام خمینی قزوین و ترکیه با هدف توسعه تجارت و مبادلات اقتصادی ایران وترکیه سال آینده در قزوین برگزار خواهد شد که این موضوع از منظر علمی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
بیات گفت: خوشبختانه در چند سال اخیر با حاکم شدن عقلانیت در روابط ایران وترکیه شاهد ثبات بیشتری در این عرصه هستیم و با کمترین نوسان در این مناسبات مواجهیم که آینده خوبی را نوید می دهد.
معاون روابط بین الملل دانشگاه بین الملی امام خمینی قزوین تصریح کرد: امیدواریم با رسیدن به دیدگاههای مشترک بتوانیم تجارت ۳۰ میلیارد دلاری ایران و ترکیه را محقق کنیم.
هیئت تجاری و بازرگانی نرکیه ای در سفر یکروزه به استان قزوین پس از شرکت در نشست های تخصصی که هم اینک نیز ادامه دارد از چند واحد صنعتی استان دیدن خواهند کرد.
نظر شما