به گزارش خبرنگارمهر، علی نصیبی، مشاور جوانان استاندار گلستان، در چهارمین جلسه مشاوران جوان استان گلستان که شامگاه پنجشنبه و با هدف بررسی عملکرد این بخش در گرگان برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن دهه مبارک علت برگزاری این جلسه را بررسی مشکلات و فعالیت حوزه جوانان اعلام کرد و گفت: ۳۹ و هفت دهم درصد از برآورد جمعیت سال ۹۳ استان را قشر ۱۵ تا ۳۴ سال تشکیل می دهند.
وی افزود: درسال ۱۳۹۳ ازنظر توانمندی های جوانان در حوزه ورزشی، فرهنگی و اجتماعی استانی پویا و فعال بوده ایم.
وی اظهار کرد: بعد از ادغام سازمان ملی جوانان و سازمان تربیت بدنی بسیاری از وظایف مرتبط با حوزه جوانان به ستاد ساماندهی جوانان منتقل شد که دبیری آن به عهده ورزش جوانان است و داخل آن ۴۰ نهاد حضور دارند.
نصیبی با بیان این که این ستاد در هر شهرستان فعالیت دارد، خاطرنشان کرد: ایجاد زمینه برای استفاده از افکار و اندیشه های قشر جوان در مسیر توسعه استان، پرورش مدیران فردا و نیروسازی و ترویج نشاط اجتماعی در جامعه از سیاست های مشاور جوان است.
وی ایجادزمینه رشدو ارتقا جوانان در دستگاه دولتی، پرورش مدیران و بسترسازی برای استفاده از افکار و اندیشه های نو قشر جوان را از دیگر وظایف مشاوران جوانان معرفی کرد.
نصیبی خاطرنشان کرد: استراتژی استانی، توجه بیش از پیش به فعالان غیردولتی، ایجاد همگرایی بین نسل جوان، پرهیز از سیاست زدگی و تمرکز بر مباحث مربوط به توسعه و ارتقا نشاط اجتماعی جوان است.
مشاور استاندار بیان کرد: شورای مشورتی جوانان استان باید به بررسی موضوعات کلان در حوزه جوانان، نقد و ارزیابی فعالیت ها، همگرایی جوانان استان و تعامل دوسویه جوانان و مدیران بپردازد.
وی با بیان این که در ۶۰ اداره مشاور جوان فعال شده است، افزود: مشاوران جوان ادارات کل باید دارای پتانسیل ها و توانمندی های لازم برای تعیین ملاک های انتخابی را داشته باشند.
نصیبی تصریح کرد: سال ۹۳ ارکان خود را راه اندازی کردیم و سال ۹۴ علمیات گسترده را آغاز می کنیم، ما نباید صرفا آرمان گرایی داشته باشیم و مسائل را به دبیران و کارگزاران واگذار کنیم و دنبال اقدامات احساسی و زودگذر باشیم.
نصیبی تصریح کرد: اعضای حضور مشورتی جوانان باید حضور منظم تری در جلسات داشته باشند و به نمایندگی از قشر جوان فعال باشند.
نظر شما