به گزارش خبرنگار مهر، حسين انواري در سلسه نشستهای دهه فجر شامگاه پنجشنبه در دفتر امام جمعه همدان با اشاره به اينكه در دهه فجر بايد به بازنگري كارهاي انجام شده در انقلاب و رفع خطاها پرداخت، بيان داشت: قبل از انقلاب ايران كشوري بود كه هويت را از مردمش صلب كرده و نا اميدي جامعه را فراگرفته بود.
وي ادامه داد: دشمنان تا جايي كه ممكن بود در همه امور دخالت میکردند و از اسلام جز نامي باقي نمانده بود.
سرپرست كميته امداد امام خميني (ره) كشور با اشاره به اينكه در اين وانفسا رهبركبير انقلاب قيام كرد و جرقه او مردم را وارد عرصه مبارز با نظام شاهنشاهي نمود، اذعان داشت: در سالهای ۴۲ تا ۵۷ موانع پر فرار و نشيبي براي پيروزي انقلاب وجود داشت و افراد بسیاری مورد آزمايش قرار گرفتند و دوران سختي بود.
انواري اذعان داشت: در اين دوران افراد بسیاری از مبارزان انقلاب زير شكنجه ساواك قرار گرفتند، اما همين افراد به محض پيروزي انقلاب اسلامي در مقابل امام خميني(ره) ايستادند.
وي با اشاره به اينكه افرادي كه در مقابل جانشینی حضرت علی پس از پيامبر(ص) مقاومت كردن وصيت پيامبر را در تاكيد بر بيعت با وي در غدير شنيده بودند، اذعان داشت: روحانيت با بروز انقلاب اسلامي در ايران تقويت و بسياري از مشكلات كشور به دست مردم حل شد.
انقلاب اسلام تصويري از صدر اسلام است سرپرست كميته امداد امام خميني (ره) كشور افزود: از ابتداي پيروزي انقلاب شاهد دشمنیها، تحريم و تخریبها هستيم و اين موضوع تمام شدني نيست کمااینکه حصر اقتصادي نیز موضوع جديدي نيست و از زمان پيامبر اسلام بر امت اسلامي اعمال شده اما براي پيروزي نهضت اسلام هميشه شاهد فداکاریهایی بودهایم.
انواري با اشاره به اينكه انقلاب اسلامی تصويري از صدر اسلام است، بيان داشت: تقابل بين حق و باطل تا ظهور حضرت مهدي عج (ع) ادامه دارد و سه ركن اساسي انقلاب مورد هجمه و توطئه قرار گرفته است.
وي افزود: اكنون شاهد اين هستيم که با اسلام و ارزش هاي آن مقابله میشود و گفته میشود دين نبايد در سياست دخالت كنداما از سوي ديگر تبليغ میشود كه دين نمیتواند با سياست مقابله كند.
سرپرست كميته امداد امام خميني (ره) كشور ادامه داد: اين در حالي است كه امام خميني (ره) تكيه بر اسلام داشت و ماندگاري وي در پايداري ديني اوست.
وي با اشاره به اينكه امام خميني(ره) دلهای متفرق مردم را به هم متصل كرد، بيان داشت: راهپیماییها دلها را آبياري میکند و امام خميني (ره) دلهای مردم را به حلقه وصل الهي وصل كرد.
انواري با اشاره به اينكه اكنون شاهد اين هستيم که به اسم رضاي خدا به تخريب يكديگر می پردازند، ادامه داد: براي اين كار بهانه احساس تكليف داشتن را هم میآوریم اما اين چه نوع تكيلفي است؟.
وي اذعان داشت: در قالب مفاهيم ديني مردم رئيس خود هستند و سياست نيز با حضور مردم قوام مییابد.
سرپرست كميته امداد امام خميني (ره) كشور با اشاره به اينكه تا زماني كه مردم در صحنه انقلاب باشند به آن آسيبي نمیرسد، بيان داشت: سرمايه اجتماعي كشور اعتماد به مردم و ثروت ملي ايران اتحاد مردم ايران است.
انواري اذعان داشت: بدون اصل ولايت جامعه از هم گسيخته میشود کمااینکه اكنون شاهد ظهور نهضتهای مختلف در منطقه هستيم اما رهبري ندارند.
اگر در بازیهای سياسي و شیطنتهای دنيايي وارد شويم خداوند نيز امت را جريمه میکند
وي با اشاره به اينكه تا زماني كه سكان ولايت در كشور حفظ شود آسيبي نمیبینیم ولي اگر در بازیهای سياسي و شیطنتهای دنيايي وارد شويم خداوند نيز امت را جريمه میکند، افزود: هر اندازه از انقلاب اسلامي مراقبت نكنيم مسئول هستيم و دشمنان يا با اسلام، مردم و يارهبري مخالفند و بقيه موارد بازيچه است.
سرپرست كميته امداد امام خميني (ره) كشور عنوان كرد: در دوران آغاز انقلاب نيز تحریمهای سخت تر از حال حاضر را شاهد بودهایم اما تحریمها دلها را به يكديگر نزديك تر كرد.
انواري با اشاره به اينكه فريضه امر به معروف و نهي از منكر در جامعه به فراموشي سپرده شده است در حالي كه همه در قبال انجام آن مسئول هستيم، اظهار داشت: راه انتقاد كردن را در كشور بلد نيستيم.
وي اظهار داشت: تكليف ما به نسبت سالهاي ابتداي انقلاب سخت تر شده و چرا مساجد بايد شاهد حضور سالمنداني باشد و از جوانان خالي و چرا دوائر خدمت گذاري با بي احترامي با مردم بر خورد میکنند.
سرپرست كميته امداد امام خميني (ره) كشور با تاكيد براينكه به انزوا رفتن مردم خطر بزرگي است، اذعان داشت: اگر مردم از انقلاب دور شوند به راحتي دشمن آنان را از انقلاب اسلامي جدا می كند.
انواري اظهار داشت: ضرورت حفظ انسجام انقلاب بالاست و بايد روش زندگي را در كشور اصلاح كنيم.
نظر شما