به گزارش خبرنگار مهر، کاظم ابراهیمی صدرآبادی عصر شنبه در حاشیه بهره برداری از پروژه های ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان هرمزگان با بیان اینکه برنامه های شرکت مخابرات ایران براساس برنامه های تعیین شده با دقت خاصی در سطح کشور در حال اجراست، عنوان کرد: در سال ۹۴ پیشرفت های بسیار و قابل قبولی در سطح تلفن ثابت، موبایل و دیتا در کشور خواهیم داشت.
وی ادامه داد: استان هرمزگان به عنوان یکی از استان های مهم و اساسی در زمینه تلفن ثابت و سیار فعالیت می کند و نیاز به توسعه سرویس ها در این استان به لحاظ موقعیت مکانی مهم احساس می شود.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: در حال حاضر ۵۰۰ هزار تلفن ثابت و یک میلیون و ۳۰۰ هزار خط همراه اول و ۴۰ هزار خط اینترنت پر سرعت در هرمزگان از سوی شرکت مخابرات سرویس دهی می شوند و با وجود زحمات بسیار در سطح استان نیاز این استان به توسعه بسیار بیشتر است و امیدواریم در سال ۹۴ فعالیت چشمگیری در تلفن ثابت انجام دهیم.
ابراهیمی تصریح کرد: پس از اجرای طرح هم کدسازی در این استان و با توجه به جزایر متعدد و طولانی بودن شرق و غرب استان هرمزگان، در زمینه درآمدی در این استان کاهش بسیار زیادی داشته ایم و بالغ بر ۲۵ درصد درآمد شرکت مخابرات در این استان کاهش یافته است.
وی خاطرنشان کرد: طرح هم کدسازی سهولت بسیار زیادی برای مردم ایجاد کرده است و تمام هزینه های مکالمات بین شهری برداشته شده و فقط هزینه ۳۰ ریال را دریافت می کنیم و تنها منابع سرمایه گذاری مخابرات ایران از طریق درآمدهاست.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: در بخش تلفن همراه درآمد نسبت به تلفن ثابت بهتر و امکان سرمایه گذاری خوب است و در حال حاضر یک میلیون و ۳۰۰ هزار سیم کارت همراه اول با ضریب نفوذ ۷۹ و نیم در هرمزگان فعال است و طی سال جاری نزدیک به ۵۰۶ سایت نسل دو تلفن همراه را در هرمزگان به روز رسانی کرده ایم.
ابراهیمی اضافه کرد: ۱۱۱ سایت نسل سوم تلفن همراه نیز در برنامه استان هرمزگان است و در بندرعباس، قشم و کیش در حال سرویس دهی نسل سوم هستیم و سه سایت نسل چهارم نیز در حال اجرا و راه اندازی در هرمزگان است.
وی اظهار داشت: در دهه فجر سال جاری بالغ بر ۱۶۵ میلیارد تومان اعتبار برای ۴۰۷ پروژه مخابراتی هزینه شده است و در حوزه شرکت مخابرات ایران در استان هرمزگان افتتاح می شود.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: در بخش تلفن ثابت ضریب نفوذ آن در هرمزگان سی و نیم است که به نسبت به رقم متوسط ۳۶ کشوری کمتر است و بخشی از مشکلات به دلیل ضعف در شبکه هاست که باید آن را رفع کنیم.
نظر شما