رحمان مجرد در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: پیشنهاد برگزاری این شکل از نمایشگاه ها با هدف ارتباط گیری مردم با هنر و معرفی آثار هنرمندان در دست بررسی است.
وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت اماکن فرهنگی و مساجد دراین طرح، افزود: انتقال داشته های هنری به مردم علاوه بر ارتقای سلایق هنری فرصتی است تا دانش هنری به نسل بعدی منتقل شود.
مسئول پژوهش و آموزش حوزه هنری استان معتقد است این انتقال دانش خود تبدیل به ابزاری برای ارتقا کمی و کیفی تولیدات هنری خواهد شد.
مجرد با اذعان به برگزاری کارگاه های آموزشی مختلف در حوزه هنری، تصریح کرد: در عین حال ارتباط گیری با مردم و در معرض دید عموم قرار دادن تولیدات یک دغدغه جدی در کارگاه ها است.
این مسئول تاکید دارد که تولیدات هنری باید به مخاطب توجه داشته باشد و از انحصار بررسی و نقد و بازبینی در جمع هنرمندان خارج شود.
وی با بیان اینکه حوزه هنری استان اردبیل علاقه مند برای رواج تولیدات هنری در بین مردم است، اضافه کرد: به عنوان مثال طرح هدیه آثار هنری بارها در بین هنرمندان پیشنهاد شده و خود می تواند به یکی از ابزارهای تبلیغ هنر تبدیل شود.
مسئول پژوهش و آموزش حوزه هنری استان گفت: در این طرح هدیه دادن به یکدیگر به جای اجناس لوکس تولیدات هنری خواهد بود که در واقع انتظار می رود حتی از سوی دستگاه های اجرایی نیز مورد توجه قرار گیرد.
مجرد با اذعان به شناسایی و پرورش استعدادهای شاخص هنری در حوزه هنری اردبیل اضافه کرد: باید به بهانه های مختلف زمینه معرفی تولیدات هنری هنرمندان به عموم مردم فراهم شود.
وی تاکید دارد این مهم از سوی دیگر می تواند زمینه پایش و بازنگری تولیدات را با بررسی نظرات شهروندان فراهم سازد.
نظر شما