۲۰ بهمن ۱۳۹۳، ۱۵:۳۰

بابایی:

ایجاد استانداردهای حرفه ای در محیط های کار و تولید ضروری است

ایجاد استانداردهای حرفه ای در محیط های کار و تولید ضروری است

قزوین- مدیرکل تعاون، کار و ر فاه اجتماعی استان قزوین گفت: به منظور رقابت پذیری در بازارهای داخلی و خارجی و افزایش راندمان تولید، ایجاد استانداردهای حرفه ای و اخلاق حرفه ای در واحدهای تولیدی ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود بابایی ظهر دوشنبه در جشنواره امتنان از نخبگان کار و تولید که در سالن اجتماعات اداره کل تعاون قزوین برگزار شد اظهار داشت: توسعه فرهنگ کار جمعی و ترویج پژوهش محوری در محیط های کارگری در ردیف برنامه های اداره کار قرار گرفته و مورد توجه جدی است.

وی افزود: خلاقیت و نوآوری و ابتکار در کارها باید در تولید جدی گرفته شود زیرا در حال حاضر از جمع ۱۴۳ کشور جهان در زمینه خلاقیت ونوآوری در رده ۱۲۰ هستیم که زیبنده کشور ما نیست و این روند باید اصلاح شود.

بابایی بیان کرد: در کشور ژاپن از هر ۱.۴ اختراع و در آمریکا از هر ۲.۷ اختراع یک مورد تجاری می شود و در ایران از ۷۲۰ اختراع یک مورد تجاری می شود که باید در این عرصه راهکاری عملی اتخاذ کنیم و جایگاه خود را بهبود بخشیم.  

قزوین

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: چالش های فراروی امروز مدیریت امروز زیاد است و اگر واحدی با ویژگی های جهانی سازی هماهنگ نباشد رقابت سختی خواهد داشت و نمی تواند به سود منطقی دست یابد.

این مسئول گفت: ایجاد استانداردهای اخلاقی و اخلاق حرفه ای بین مدیران و زیرمجموعه های کارگری و توجه به شایستگی ها و تقویت تولید باید در محیط های کارگری مورد توجه جدی قرار گیرد و مدیریت کار متنوع داشته باشیم و با دوری از باند بازی به افراد توانمند و مستعد اجازه بلوغ فکری و خلاقیت بدهیم.

وی یادآورشد: استفاده از IT و ICT در شرایط کنونی بسیار مهم است و وضعیت پیچیده اقتصادی کشور را باید روشن کنیم و این که ایران در این زمینه نیز در میان ۱۲۶ کشور جهان در رده ۱۱۶ قرار دارد نگران کننده است و لازم است تصمیمات اقتصادی ما مشخص باشد و کارگر و کارفرما بداند چه باید انجام دهد و بلاتکلیف نماند.

بابایی تصریح کرد: در شرایط کنونی نغییر در فضای کسب و کار ضروری است و نقش سرمایه های غیر ملموس بیشتر از ۵۰ درصد است که نیروی انسانی از ارزشمند ترین سرمایه ها تلقی می شود که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: باید نگاه مدیران تولیدی به سمت نوآوری، فناوریهای جدید و مدرن، خلاقیت هدایت شود تا سهم علم و تکنولوژی در سند چشم انداز در جی دی پی چهاردرصد است که باید در مدت هشت سال به رشد سه درصدی برسیم که این کار نیازمند استفاده از عقل و منطق و برنامه ریزی اصولی است.

بررسی شرایط ۸۸۰ کارگر شاخص استان

بابایی در ادامه از نحوه انتخاب کارگران و واحدهای نمونه خبرداد و اظهارداشت: حدود ۸۸۰ نفر در سایت شناسایی کارگران ثبت نام کردند که از میان آنها ۷۵ طرح انتحاب شده که پس از تشکیل جلسات کارشناسی توسط کمیته استانی تعداد ۲۵ طرح در پایش نهایی برگزیده شد و در نهایت دوطرح در بخش صنعت و خدمات و یک طرح به عنوان گروه کار نمونه در بخش صنعتی معرفی شد.

قزوین

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآورشد: همچنین پس از فراخوان هشت پرونده تشکیل شده یک نفر از کانون معلولان توانا به عنوان تلاشگر نمونه استانی انتخاب شده است.

وی اضافه کرد: ترویج رویکرد نوین در عرصه های نوآوری و خلاقیت،توسعه و فرهنگ سازی کارجمعی،ترویج پژوهش محوری با تاکید بر الگوسازی چهره های ماندگار کار و مفاخر ملی جامعه کار و تولید برای نسل جوان، شناسایی و معرفی کارگران در مسیر ترویج اخلاق اسلامی و انضباط در محیط کاری و افزایش بهره وری و کاهش ضایعات، صرفه جویی، انتقال و بومی سازی تکنولوژی از اهداف برگزاری جشنواره امتنان از نخبگان کار و تولید است.

بابایی گفت:اشتغالزایی،کاهش ضایعات تولید، افزایش بهره وری، دریافت گواهینامه های تضمین کیفیت و زیست محیطی و برگزاری دوره های آموزشی از شاخص  های انتخاب واحدهای تولیدی است.

در این مراسم رضا نجفی کارشناس خلاقیت و کارآفرینی هم در خصوص راههای تقویت ابتکار در محیط های کارگری مطالبی بیان کرد.

قزوین

در پایان از واحدهای نمونه، کارگر، گروه کار، تلاشگر، واحدهای فعال در فعالیت های فرهنگی و نماز، پیش کسوت جامعه کار و تولید، مسئولان نمونه بهداشتی کارگری، ورزشکاران کارگر، مدیران منتخب، شوراهای اسلامی و انجمن های صنفی کارفرمایی و مدیران حامی ورزش کارگری تجلیل شد.

کد خبر 2492383

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha