به گزارش خبرنگار مهر، سعید حاجی زاده ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز بررسی لایحه بودجه سال ۹۴ شهرداری تبریز گفت: بر اساس نظر اکثریت اعضاء مقرر شده است لایحه بودجه پیشنهادی سال ۹۴ شهرداری تبریز در صحن شورا و البته به صورت غیرمستمع برگزار شود.
وی افزود: حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه در جلسات بررسی لایحه بودجه بلامانع است.
حاجی زاده ادامه داد: همانند لایحه تعرفه عوارض محلی و بهای خدمات سال آتی شهرداری تبریز، برای بررسی لایحه بودجه نیز هر هفته چهار جلسه پیش بینی شده و به همین منظور علاوه بر جلسه صبح یکشنبه هفته آینده، سه جلسه فوق العاده نیز شامگاه دوشنبه و سه شنبه و صبح چهارشنبه برگزار خواهد شد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز با بیان اینکه بر اساس ضوابط باید لایحه بودجه سالانه شهرداری تا اول اسفند هر سال بررسی و تصویب شود، اضافه کرد: تلاش می شود لایحه بودجه سال ۹۴ شهرداری تبریز با تشکیل جلسات فشرده و مداوم در موعد قانونی یا با حداقل تاخیر بررسی و برای تصویب و ابلاغ نهایی به فرمانداری ارسال شود.
حاجیزاده با تاکید بر اینکه اعضای شورا نقطه نظراتی به بودجه پیشنهادی شهرداری دارند و بر اساس شرایط، مشکلات و نیازهای شهر تبریز خواهان اعمال تغییراتی در رویکردها، سیاستگذاری، ترکیب و اولویت بندی آن شدهاند، گفت: شورای شهر و شهرداری تبریز در تعامل کامل با یکدیگر به دنبال تصویب بودجهای واقع بینانه، مفید و کاربردی برای شهر تبریز هستند.
وی افزود: همچنین نظر شورا بر این است که تکمیل و افتتاح طرح های ناتمام یا طرح هایی که در سال جاری پیش بینی شده بود اما به هر دلیلی اجرا نشده به ویژه موارد مربوط به تملک و مسیرگشائی ها که یکی از خواسته های اصلی شهروندان تبریزی است، در اولویت بودجه سال ۹۴ قرار گرفته و تا حد امکان و در صورت نبود اضطرار، برای سال آتی طرح جدیدی پیش بینی و آغاز نشود.
سخنگوی شورای شهر تبریز کل رقم پیشنهادی در لایحه بودجه سال ۹۴ شهرداری تبریز را ۲۸ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: این میزان در مقایسه با بودجه سال ۹۳ افزایش نیافته است.
وی ادامه داد: همچنین در لایحه پیشنهادی سال آتی شهرداری تبریز اجرای ۵۹۹ طرح در حوزه ها و بخش های مختلف پیش بینی شده که تعریف این تعداد پروژه از نظر کمی ۱۸ درصد کمتر از طرحهای سال جاری است.
حاجی زاده یادآور شد: به گفته مسئولان شهرداری، لایحه بودجه سال ۹۴ شهرداری تبریز بر اساس سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، ابلاغی مقام معظم رهبری و رویکردهای عمومی دولت، همچنین با در نظر گرفتن قانون برنامه پنجم توسعه تدوین و پیشنهادات واصله از سوی مردم و نمایندگان آنان در پارلمان محلی تبریز نیز لحاظ شده است.
نظر شما