به گزارش خبرگزاري مهر، وبر در تحليلي كه براي اين خبرگزاري ارسال كرده ، مي نويسد: تصميم مجمع عمومي سازمان ملل درمورد تصويب قطعنامه پيشنهادي اسرائيل براي تعيين 27 ژانويه به عنوان روز يادبود هولوكاست نشان مي دهد كه پديده اي در پشت اين قطعنامه است و در اينجا اين سؤال مطرح مي شود كه چه كسي از اين مساله سود مي برد؟
"مارك وبر"ضمن اشاره به انگيزه هاي اين مساله ، هولوكاست را امري بسيار اغراق آميز توصيف مي كند كه از سوي مورخين رد شده است.
وي مي نويسد: ازسال 1970 يادبود هولوكاست به مساله نسل كشي وكشته شدن 6 ميليون يهودي درجنگ جهاني دوم در اروپا اشاره داشت وازسوي رسانه ها بسياربراي آن تبليغ شد كه اين مساله سبب به ستوه آمدن برخي ازمورخين حتي مورخين يهود شده و آنان درصدد مبارزه و رد اين پديده برآمدند.
به گزارش "مهر" اين مورخ آمريكائي در ادامه تحليل خود مي نويسد : " آلفرد ليلينتال " يكي از مورخين يهودي از اين پديده و تبليغ آن به "جنون هولوكاست" ياد مي كند.
وبردر بخش ديگر اين مطلب مي نويسد: امروزه در بسياري از مدارس اروپا و آمريكا مانند اسرائيل اين پديده به عنوان بخشي از عناوين درسي دانش آموزان گنجانده شده و چند كشور نيزيادبودي براي آن دارند. بيش از250 موزه براي قربانيان هولوكاست در سراسر جهان بنا شده است كه بسياري از آنها دراروپا و آمريكا قرار دارند كه بزرگترين آن در واشنگتن است و سالانه دو ميليون بازديد كننده دارد.
مديرمؤسسه بازنگري تاريخي در ادامه مي نويسد: موزه ها نقش مهمي براي منافع اسرائيل ايفا مي كنند و از اين طريق حمايت بي دريغ آمريكا ازاسرائيل فراهم مي آيد واين موزه ها توجيه كننده كمك هاي آمريكا به اسرائيل و حمايت هاي آمريكا از سياست هاي توجيه ناپذير اسرائيل است.
به گزارش "مهر وبردرادامه تحليل خود به گفته هاي "پاولا هايمن" يهودي ، استاد تاريخ دانشگاه "يل" در آمريكا اشاره مي كند كه گفته است :"هولوكاست مانع از انتقاد از سياستهاي اسرائيل مي شود و بحث ها و انتقادات را سركوب مي كند و همچنين اين مساله حس يهوديان را كه بطور ابدي تحقير شده اند تقويت مي كند و سياست دولت اسرائيل را براي كساني كه به آن شك دارند مشروع جلوه مي دهد".
وبردرادامه با اشاره به اظهارات "توني جوديت" ديگرمورخ يهودي مي نويسد : وي معتقد است كه هولوكاست مورد بهره برداري آمريكا واسرائيل قرارمي گيرد تا هرگونه انتقاد ازتل آويو را سركوب نمايند و همچنين اين مساله به يهوديان اجازه مي دهد تا رنج خود را بي نظير معرفي كنند و به اسرائيل اجازه مي دهد تا درد و رنج خود را نسبت به درد و رنج ساير ملل برتر بداند و اعلام كند كه اين فاجعه اي است كه در تاريخ نظير آن وجود ندارد .
صهيونيست ها در چند دهه گذشته با تبليغات حجيم درباره هولوكاست از شركت هاي اروپايي غرامت هاي هنگفت گرفتند تا جايي كه برخي از مورخين يهودي باتوجه به اينكه سوء استفاده از هولوكاست ارزش و منزلت قربانيان را تنزل مي دهد با اين مساله مخالفت كردند.
درهمين زمينه اين مورخ آمريكايي با اشاره به اظهارات "نورمن فينكل استاين" استاد يهودي دانشگاه "دي پال" درشيكاگو وكتاب "صنعت هولوكاست" وي مي نويسد : اين استاد يهودي معتقد است توسل به هولوكاست وسيله اي براي غير مشروع جلوه دادن انتقاد از يهوديان است و با استفاده از كاملاً بي گناه جلوه دادن يهوديان تعصب و باور هولوكاست ، يهوديان آمريكا و اسرائيل خود را از انتقاد مشروع مصون نگاه مي دارند.
به گزارش "مهر" وبر در ادامه تحليل خود درباره دروغ تاريخي هولوكاست مي نويسد: دراروپا و آمريكا به اين پديده حالت تقدس بخشيده شده است آنچنان كه يك مقام مذهبي جامعه يهوديان آمريكا از آن به "آئين هولوكاست" تعبير مي كند.
اين مورخ آمريكائي درادامه تحليل خود مي افزايد : يادبود هولوكاست به يهودي ها كبر و غرور و برتري خاصي مي دهد و به تعبير "آبراهام فاكسمن" رئيس سازمان صهيونيستي انجمن دفاع از"هولوكاست "، هولوكاست چيز متفاوتي است و صرفاً يك نسل كشي به حساب نمي آيد بلكه تقريباً تلاشي موفق درزندگي كودكان برگزيده خداوند وآنتي تز خلقت است كه در انجيل از آن ياد شده است.
وي در ادامه با اشاره به قدرت صهيونيسم مي نويسد: در جنگ جهاني دوم گروه هاي بسياري از جمله روس ها و كمونيست هاي چيني كشته شدند و تعداد آنان مثلاً قربانيان ديكتاتوري استالين در روسيه بسيار بيشتر از يهويان بود ليكن هيچ يادبودي براي آنها وجود ندارد.
مارك وبر در پايان تحليل خود يادبود هولوكاست را تلاشي يكجانبه و رياكارانه براي حفظ منافع اسرائيل و قدرت صهبيونيسم يهودي توصيف و آن را شايسته تحقير مي داند نه حمايت.
نظر شما