"سيد احمد كلانتري"، كارشناس رسانه و مدير گروه مسابقات و سرگرمي شبكه دوم سيما در گفت وگو با خبرنگار تلويزيوني "مهر"، در پاسخ به اين سوال كه با توجه به اين كه مديريت سينماي كشور به يكي از مديران تلويزيون سپرده شده است، به نظر شما اين امر تا چه حد مي تواند به تقويت تعامل مثبت تلويزيون و سينما بيانجامد، گفت: اين كه مديريت سينماي كشور به يكي از مديران تلويزيون سپرده شده، امر جديدي نيست و قبلاَ تجربه شده است، معاونت سابق سينمايي نيز از مديران تلويزيون بوده و همين طور برخي از مديران زير مجموعه اين معاونت بودند. چنانچه توجه داشته باشيد در مقطعي تعامل سينما و تلويزيون بيش از گذشته به چشم مي خورد كه در واقع نتيجه همان استفاده و به كارگيري نيروهاي تلويزيوني در سينما است.
وي اشاره كرد: طبعاَ در مقطع فعلي نيز سود بردن يكي از مديران با تجربه تلويزيون درعرصه سينما كه همواره دغدغه اين حوزه مهم را داشته و دارد، مي تواند در ارتقاي سطح كيفي توليدات وارتباط تعامل هر چه بيشتر بين اين دو مركز فرهنگي و هنري نقش به سزايي داشته باشد.
وي با اشاره به اين كه ذكر يك نكته كوتاه و ظريف در اين زمينه حائز اهميت است و آن اين كه فارغ ازهمه اين مسائل، تلويزيون و سينما هر كدام كاركرد و تعريف خاص خودش را دارد، لذا اتخاذ هر نوع تصميم و سياستي در اين خصوص مستلزم شناخت دقيق و كامل از هر يك از اين دو حوزه است. دراين ارتباط و با عنايت به اين مطلب مي توان گفت آن چه مسلم است نتايج مثبت اين تعامل همواره بيش از آثار منفي آن است. هماهنگي در فعاليت هاي كلان فرهنگي كشور، توجه به اولويت هاي مهم روز جامعه، حمايت بيشتر از توليدات سينمايي توسط رسانه ملي، برخي از آثار مثبت اين تعامل به شمار مي آيد. همچنين اعمال وترويج برخي از ضوابط و مميزي هاي خاص تلويزيون درعرصه سينما كه نوعاَ متناسب با ذات و جايگاه آن رسانه باشد، از جمله آفاتي است كه در اين زمينه مي توان به آن اشاره كرد.
وي در پاسخ به اين سوال خبرنگار مهر كه تلويزيون چگونه مي تواند در رفع مشكلات سينما و تقويت سينماي ملي كمك كند، گفت : تلويزيون مي تواند با حمايت از آثار و توليدات مثبت و ارزشي و اطلاع رساني دقيق و مناسب در اين ارتباط فراهم نمودن زمينه رشد و تعالي فيلم سازان جوان و مستعد و معرفي آنان و نيز تشويق و ترغيب آن ها در اين امر مهم فرهنگي كمك قابل توجهي از خود نشان دهد.
وي درباره اين كه مديران تلويزيون چگونه مي توانند از اين فرصت (حضور آقاي جعفري جلوه درمسند مديريت سينماي ايران) در جهت تقويت بنيان هاي هنري رسانه تلويزيون استفاده كنند، گفت: مديران تلويزيون با توجه به دغدغه هميشگي خود و وجود برخي از ناهماهنگي ها بين اين دو مركز مهم فرهنگي و هنري مي توانند از ظرفيت پديد آمده نهايت استفاده را برده و درجهت رفع خلاهاي ناشي از اين ناهماهنگي اقدام نمايند. همچنين تبيين جايگاه واقعي تلويزيون و سينما و رفع برخي از شبهات موجود در اين دو حوزه و شناخت موانع و آسيب شناسي جدي از جمله مواردي است كه در اين راستا بسيار حائز اهميت است.
نظر شما