علی اکبر محمودی در گفتگو با خبرنگار مهر، محدوده قانونی شهر درچه را ۹ هزار و ۱۰۰ هکتار عنوان کرد و اظهار داشت: حریم شهر درچه در حال حاضر ۲ هزار و ۷۰۰ هکتار است که به صورت طولی شکل گرفته است.
وی با بیان اینکه شهر درچه شهری متمرکز نیست، ادامه داد: این شهر با جمعیت ۵۰ هزار نفری در مجاورت کلانشهر اصفهان قرار دارد و این در حالی است که مجاورت این دو شهر تهدیدها و فرصتهایی را برای شهروندان درچه به همراه دارد.
شهردار درچه با بیان اینکه مجاورت کلانشهر اصفهان با شهر درچه تاکنون به جز تهدید هیچ فرصتی را برای درچه به همراه نداشته است، افزود: بسیاری از مشکلات کلانشهر اصفهان با شهر درچه گره خورده و از این رو میتوان طراحی رینگ غربی اصفهان در خیابانهای کم عرض درچه را از جمله این مشکلات دانست.
وی سرانه عمرانی هر شهروند درچهای را ۱۸۵ هزار تومان عنوان کرد و بیان داشت: این در حالی است که هر شهروند اصفهانی یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومان سرانه عمرانی دارد.
افزایش عوارض در برخی محلات به دلیل تغییر روستا به شهر بوده است
محمودی در ادامه در خصوص برخی از اعتراضات شهروندان درچه در خصوص میزان دریافت عوارض از شهروندان اظهار داشت: باید توجه داشت که برخی از مناطق شهر درچه قبلا حالت روستایی بوده و در حال حاضر به بافت شهری تبدیل شده است و از این رو با توجه به رشد عوارض متناسب با عوارض دریافت شهرداری موجب اعتراض شهروندان شده است.
وی سرانه فضای سبز شهر درچه را ۴.۵ متر عنوان کرد و بیان داشت: در حال حاضر سرانه فضای سبز شهر درچه بدون در نظر گرفتن شالیزارها، باغات و اراضی کشاورزی این منطقه کم است و از این رو برای توسعه فضای سبز عمومی افزایش ۸۰ سانتیمتری سرانه فضای سبز به ازای هر شهروند را در دستور کار داریم.
شهردار درچه ادامه داد: درچه زمینی برای توسعه فضای سبز ندارد و از این رو به منظور توسعه فضای سبز احیای مادیهای این شهر که به نوعی احیای میراث قدیمی را نیز شامل میشود در دستور کار داریم.
شهروندان درچه سینما نمیخواهند
وی در خصوص راه اندازی سینما در شهر درچه نیز گفت: شهروندان درچه درخواستی نسبت به راه اندازی سینما در شهرشان ندارند و از این رو راه اندازی سینما در دستور کار قرار ندارد.
محمودی توسعه فضاهای ورزشی را از برنامههای در دستور کار شهرداری درچه عنوان کرد و بیان داشت: در حال حاضر جانمایی زمین برای راه اندازی استخر در درچه انجام شده است و علی رغم تسهیلات در نظر گرفته شده از سوی شهرداری برای راه اندازی استخر در این شهر هنوز سرمایهگذاری برای این امر اعلام آمادگی نکرده است.
وی در ادامه در خصوص میزان بافت فرسوده شهر درچه نیز بیان داشت: در حال حاضر ۲۰۰ هزار از ۹۰۰ هکتار بافت شهر درچه فرسوده است و از این رو شهرداری با در نظر گرفتن تسهیلاتی همچون ۵۰ درصد تخفیف صدور پروانه، هماهنگی برای دریافت تسهیلات بانکی و همچنین استفاده از ظرفیت سرمایهگذاران و پیمانکاران برای احیای بافت فرسوده از اقدامات شهرداری برای این حوزه است.
شهردار درچه ادامه داد: همچنین شهرداری با طراحی زمینی در بافت فرسوده درچه و واگذاری آن به پیمانکار به عنوان الگو در راستای احیای بافت فرسوده شهر گام برداشته است.
ولاشان از بن بست خارج شد
وی در خصوص خارج کردن محله ولاشان از بن بست نیز بیان داشت: احیای جاده خاکی ولاشان - زازران یکی از درخواستهای مردم درچه بود که با دریافت مصوبه شورای اسلامی شهر درچه این امر اجرایی شد و اقدامات زیرسازی و آسفالت سرد این جاده انجام شده است.
محمودی افزود: چون این جاده برون شهری است آسفالت گرم آن با اداره راه و شهرسازی شهرستان فلاورجان است و هنوز اقدامی در این راستا صورت نگرفته است.
وی در خصوص برخی ابهامات ایجاد شده در خصوص تغییر کاربری اراضی کشاورزی محله ولاشان به منظور ایجاد فضای سبز نیز گفت: کاربری اراضی در طرح هادی و جامع از اختیار شهرداری خارج است و شهرداری نمیتواند خودسرانه جایی را تغییر کاربری دهد.
شهردار درچه ادامه داد: زمینی در این محله مورد تملک بخش خصوصی بود و شهرداری قسمتی از این زمین را برای توسعه فضای سبز اطراف برجهای کبوتر این شهر خریداری کرده است.
وی در خصوص دریافت عوارض از نیروگاه اسلام آباد نیز بیان داشت: این نیروگاه جز یک مورد پرداخت ماده ۱۰۰ و در زمانی که در حریم شهر درچه بوده جرایمی را پرداخت کرده است هیچ هزینهای را به شهرداری پرداخت نکرده است.
محمودی افزود: در حال حاضر نیروگاه اسلام آباد تقاضای برگرداندن هزینه تخلفی را که بر اساس ماده ۱۰۰ پرداخت کرده است را دارد.
وی در خصوص بودجه سال ۹۴ شهرداری درچه نیز گفت: برای اولین بار بودجه شهر درچه با توجه به توصیه شورای شهر دو رقمی شده است که ۴۰ درصد جاری و ۶۰ درصد عمرانی برای بهرهبرداری از ۳۲ پروژه عمرانی پیشبینی شده است.
نظر شما