محسن جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: طرح اجرای شناسنامه دار کردن دار قالی ها در زنجان از مهرماه سال جاری در استان زنجان شروع شده و آخرین مهلت قالی بافان برای شناسنامه دار کردن دار قالی ها تا اسفند ماه سالجاری است.
وی اظهار داشت: از آغاز اجرای شناسنامه دار کردن دارقالی ها در زنجان تاکنون ۹ هزار دار قالی شناسنامه دار شده است.
مدیر اداره فرش سازمان صنعت، معدن وتجارت استان زنجان گفت: قالی بافانی که دار قالی هایشان شناسنامه دار نشود بیمه نخواهند شد و تسهیلات هم به آنها داده نمی شود.
جعفری گفت: قالی بافان برای شناسنامه دار کردن قالی خود به اتحادیه فرش و قالی بافان مراجعه کنند و یک نسخه از طرف اتحادیه را به سازمان تامین اجتماعی بدهند.
وی یادآورشد: در شهرستان ها قالی بافان به سازمان صنعت، معدن وتجارت و یا دفاتر شرکت های تعاونی روستایی مراجعه کنند و قالی خود را شناسنامه دار کنند.
مدیر اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: هدف از شناسنامه دار شدن قالی فرش بافان این است که میزان بافت قالی فرش کنترل شود و در این دستور العمل تعیین شده به سازمان فرش میزان بافت مشخص شده است.
جعفری در ادامه تصریح کرد: از زمان اجرای طرح نظارت و بازرسی و شناسنامه دار کردن دار قالی ۱۴ هزار نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفته اند و ۳ هزار نفر هم در صنایع دستی بیمه تامین اجتماعی شده اند.
وی از برگزاری نمایشگاه فرش دستباف در نمایشگاههای بین المللی کاسپین زنجان خبر داد و گفت: این نمایشگاه ۲۷ اسفند ماه سالجاری شروع و تا یک اسفند ماه ادامه دارد.
مدیر اداره فرش سازمان صنعت، معدن وتجارت استان زنجان یاد آورشد: در این نمایشگاه استانهای زنجان، تهران، همدان، قزوین، کردستان، مرکزی مشهد، البرز، اصفهان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، مازندران حضور خواهند داشت.
نظر شما