به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ فولادی امروز شنبه در جلسه کمیته بیماران خاص که در سالن شهدای گمنام استانداری تشکیل شد، گفت: در دولت یازدهم با اجرای طرح تحول نظام سلامت گام های بلندی در حوزه سلامت، بهداشت و درمان برداشته شده است.
وی یکی از مشکلات موجود در حمایت از بیماران را موازی کاری و تعدد نهادهای حمایتی در استان خواند و عنوان کرد: تعدد نهادهای حمایتی باعث تقسیم و ریزشدن بودجه شده است درصورتیکه اگر اعتبارات مربوط به حمایت از بیماران به یک نهاد اختصاص داده شود بی شک علاوه بر مسدود کردن راه های سوءاستفاده شاهد برطرف شدن بسیاری از مشکلات موجود خواهیم بود.
وی ادامه داد:مشکلات و تنگناهای مالی گاها اصل بیماری را تحت شعاع قرار می دهد و افراد را از ادامه درمان ناامید می کند لذا توجه و حمایت هر چه بیشتر به این بیماران از موارد ضروری است که باید به آن پرداخته شود.
مدیر درمان تامین اجتماعی کردستان با اشاره به اینکه سازمان تامین اجتماعی هیچ بودجه ای از دولت دریافت نمی کند، بیان کرد: در حال حاضر ۴۷ درصد مردم استان به عبارتی حدود ۷۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.
فولادی عنوان کرد: تمامی خدماتی که در حوزه درمان در بیمارستان ها و مراکز درمانی ملکی تامین اجتماعی به بیمه شدگان ارائه می شود کاملا رایگان است.
وی با بیان اینکه در بخش های تخصصی و فوق تخصصی اقدام به خرید خدمت می کنیم، افزود: توسط سیستم ارجاع در مواقع لازم بیماران را به مراکز مجهزتر ارجاع می دهیم و سپس هزینه های آن را پرداخت می کنیم.
وی با اشاره به اینکه در کمیسیون های پزشکی درخصوص بیماران خاص هم حمایت هایی از جمله اعلام ازکارافتادگی این بیماران صورت می گیرد، اظهارداشت: اگر فردی جزو بیماران خاص باشد و ازکارافتادگی او مورد تایید قرار گیرد حتی اگر کمتر از ۳۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه را داشته باشند با دریافت حق بیمه ۳۰ روز بازنشسته می شود.
مدیر درمان تامین اجتماعی کردستان عنوان کرد: برای رفع تنگناهای بیماران خاص نیاز است که روش هایی که در سایرکشورهای دنیا اجرایی و جواب داده است را مورد بررسی قرار دهیم و از آنها الگوبرداری کنیم.
فولادی عنوان کرد: باید به دنبال انعکاس مشکلات بیماران خاص استان به مدیران و مسئولان کشوری باشیم و این مهم با تشکیل کارگروه های ویژه بررسی وضعیت این بیماران در استان امکان پذیر است.
نظر شما