۲۵ بهمن ۱۳۹۳، ۱۵:۳۴

محبی عنوان کرد:

طرح تعالی مدرسه در مدارس کشور پیاده سازی می شود

طرح تعالی مدرسه در مدارس کشور پیاده سازی می شود

مشهد- مدیرکل دفتر آموزش اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: در طرح برنامه تعالی مدارس برنامه ریزی در راستای مدیریت کیفیت در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، عظیم محبی ظهر شنبه در همایش تخصصی مدرسه کیفی در سالن اجتماعات دانشگاه فرهنگیان شهید هاشمی نژاد اظهار داشت: براساس این برنامه ریزی استراتژیک، مدرسه کانونی جهت عرضه خدمات و فرصت های آموزشی و تربیتی است که برای درک و اصلاح موقعیت توسط دانش آموزان ایجاد شده است.

وی با تبیین طرح تعالی مدارس گفت: طبق این برنامه، هیچ فعالیت جدیدی به مدارس اضافه نمی شود و این برنامه صرفا جهت نظم دادن به فعالیت های قبلی مدارس تنظیم شده اند.

وی یکی از ویژگی های برنامه تعالی مدارس را بومی بودن آن دانست و گفت: این برنامه برای پیاده کردن اصول در یک سازمان یادگیرنده به نام مدرسه است که براساس شاخص ها و استانداردهای موجود طراحی شده است.

محبی برنامه تعالی مدارس را برنامه ای جهت پیاده سازی راهکارهای ارائه شده در سند تحول بنیادی معرفی کرد و ادامه داد: در مدارس باید روح مشارکت بین دانش آموزان و معلمین حاکم باشد تا حس مالکیت نسبت به مدرسه وتعلق ایجاد شود.

وی افزود: مبانی نظری سند تحول بنیادین به عنوان یک تفکر استراتژیک مطرح است که روح حاکم بر تمام برنامه آموزش و پرورش باید از این سند سرچشمه بگیرد.

مدیرکل دفتر آموزش اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش مدرسه را کانون تربیت خواند و گفت: ادارات، سازمان ها و وزارت آموزش و پرورش پشتیبان و زمینه ساز مدارس هستند.

وی مولفه مدرسه استاندارد را برشمرد و گفت: در حال حاضر اقدامات اولیه جهت انجام فرآیندهای لازم برای مدرسه استاندارد تعیین شده و در حال حرکت به سمت کیفی کردن این فرآیندها هستیم.

محبی به بیان مؤلفه های برنامه ریزی استراتژیک پرداخت و گفت: براساس برنامه ریزی استراتژیک مدرسه کانونی جهت عرضه خدمات و فرصت های آموزشی و تربیتی است که برای درک و اصلاح موقعیت توسط دانش آموزان ایجاد شده است.

وی ادامه داد: چشم انداز برنامه ریزی استراتژیک دستیابی دانش آموزان به سطح قابل قبول از شایستگی های مربوط به علم، اخلاق، ادبیات و مهارت های تفکر و کارآفرینی  در پایان هر دوره تحصیلی است.

مدیرکل دفتر آموزش اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان این که براساس آزمون های بین المللی دانش آموزان ایرانی در برخی دروس رتبه پایینی دارند، گفت: هدف برنامه ریزی استراتژیک دستیابی دانش آموزان به استانداردهای یادگیری در پایان هر مقطع تحصیلی است.

وی راهبردها و راهکارهای توانمندسازی نیروی انسانی را برشمرد و گفت: از طریق توسعه فرهنگ مطالعه و پژوهش، افزایش بهره روی شورای دبیران و آموزش تخصصی و حرفه ای و تبادل تجربه می توان در مسیر توانمندسازی نیروی انسانی آموزش وپرورش گام برداشت.

محبی گفت: بهره گیری از روش های فعال، خلاقانه و متنوع، استفاده از آزمایشگاه های مجهز و توسعه فعالیت های علمی و پژوهشی در میان دانش آموزان می تواند مدارس را در ارتقاء کیفیت یادگیری دانش آموزان مؤثر باشد.

کد خبر 2495215

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha