شهنام عرشي به خبرنگار خبرگزاري مهر در اردبيل ، گفت : امسال سازمان مديريت و برنامه ريزي براي كارهاي عمراني و تجهيز بيمارستانها بيش از 200 ميليون تومان اعتبار در نظر گرفته است تا سطح خدمت رساني بيمارستانها را به سطح استاندارد برسانيم كه اين امر در صورت تحقق در بهبود سرانه سلامت جامعه و استان موثر خواهد بود.
وي ، با اشاره به معضل زير ميزي توسط بعضي پزشكان افزود: زير ميزي معضل كشوري است و حل اين مشكل نيازمند تعيين تعرفه مناسب براي پزشكان جراح و متخصص است و بايد اذعان كرد پزشكان تا زماني كه از نبود تعرفه متناسب و مشخص نباشد اين كار ادامه خواهد يافت.
سرپرست دانشگاه علوم پزشكي اردبيل ، با بيان اينكه امسال بيش از 250 نفر از نيروهاي بهداشتي و درماني فارغ التحصيل جذب بيمارستانها و مراكز درماني استان مي شوند گفت: در سال جاري با دريافت مجوز بيش از 100 نفر با برگزاري آزمون استخدام، جذب مراكز درماني و بيمارستاني شده اند و اميدواريم طي يك ماه آينده با دريافت مجوز استخدام 150 نفر ديگر سطح استخدامي خود را به 250 نفر برسانيم.
وي ، اظهار داشت : جذب نيروها بصورت شركتي و قراردادي نه تنها به سود و مصلحت ما نيست بلكه موجب ايجاد هزينه و مشكلات بيمه اي براي ما شده است كه ما نيز از طرح استخدام رسمي و پيماني نيروها استقبال مي كنيم و كمترين رغبت به جذب نيروي شركتي و قراردادي داريم.
عرشي ، با اشاره به نظارت بر مراكز درماني و مطب هاي غير مجاز در سطح استان تصريح كرد: با توجه به فعاليت عده اي از افراد غير متخصص و تجربي در امر طبابت، دانشگاه علوم پزشكي با نظارت دقيق و كامل خود سعي در سروسامان دادن به آنها مي باشد و ما تا به حال مجوز تعدادي از مطب ها و پزشكان متقلب را باطل و نسبت به بيمه مطلب آنها اقدام كرديم كه در آينده نيز اين كار با قدرت هر چه تمامتر ادامه خواهد يافت.
نظر شما