به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالرحیم شهسواری ظهر دوشنبه در همایش تجلیل از خیرین و پیشکسوتان بهزیستی استان همدان با اشاره به حدیثی از رسول گرامی اسلام (ص) اظهار داشت: بهترین و نیکوترین اعمال نزد خداوند کمک به هم نوع است و بهترین مردم کسانی هستند که منفعت آنها به مردم برسد.
وی با بیان اینکه همدان مهد علم و تمدن و از ایام گذشته جایگاه مفاخر بزرگی بوده است، افزود: دانش، حکمت، فرهیختگی و تدین مردم استان همدان بر کسی پوشیده نیست.
قائم مقام مشارکت های مردمی سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: تشیع و محبت به خاندان حضرت علی بن ابیطالب (ع) در بین مردم ایران موجب بشردوستی و کمک به هم نوع حتی در سال های پیش از انقلاب بوده است.
حجت الاسلام شهسواری با بیان اینکه شیعیان همواره محبت و کمک به دیگران را یکی از وظایف خود می دانند، عنوان کرد: پس از انقلاب نیز این باور عمیقا در مردم تجلی یافت و کارهای خیر به عنوان یک فعالیت اجتماعی مطرح شد.
وی با اعلام اینکه افرادی در کشور وجود دارند که ماهیانه پنج میلیارد تومان به منظور انجام کارهای خداپسندانه صرف می کنند، گفت: این افراد بدون اینکه ریالی از بهزیستی کمک بگیرند این هزینه را صرف مشکلات سایر مردم نیازمند می کنند.
قائم مقام مشارکت های مردمی سازمان بهزیستی کشور با افزودن این مطلب که هرچند خیرین به دنبال آنند که نام و آماری از آنان برده نشود، افزود: در حال حاضر در آرشیو این سازمان بیش از سه هزار خیر فعال که همیشه در صحنه کمک به همنوع هستند در کنار نهادهای حمایتی مشغول به فعالیتند.
حجت الاسلام شهسواری وجود چنین ظرفیتی از خیرین فعال در کشور را اقتدای آنان به حضرت علی (ع) که الگوی مهربانی و بخشندگی است دانست و عنوان کرد: فعالیت خیرین و اعمال نیک آنان در سایه اعتقادات دینی و مبانی ارزشی اسلام است.
وی با اشاره به وجود ۱۵۲ ماموریت و وظیفه تعریف شده در سازمان بهزیستی کشور، گفت: این سازمان که در سال ۵۹ و توسط شهید فیاض بخش تاسیس شد، از برعهده داشتن سرپرستی خانواده های نیازمند تا رسیدگی به امور معلولین و بسیاری وظایف دیگر را برعهده دارد.
قائم مقام مشارکت های مردمی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به بودجه یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومانی سالانه این سازمان، ادامه داد: بیش از دو برابر بودجه بهزیستی از طریق کمک های خیرین و مردم به افراد نیازمند خدمات ارائه می شود.
حجت الاسلام شهسواری به وجود ده میلیون نفر به عنوان مشاور، مددکار، کارشناس و افرادی که در این مراکز خدمات مشاوره ای انجام می دهند اشاره و عنوان کرد: دولت به تنهایی توان رسیدگی به افراد نیازمند جامعه و ارائه خدمات به آنان را ندارد و این مردم هستند که شیرخوارگاه و خانه سالمندان می سازند.
وی خیرین را لایق تقدیر و تشکر دانست و اضافه کرد: این افراد نه تنها در مسائل و مشکلات مالی، بلکه در دادن ایده، اندیشه و راهکار باید سازمان را یاری دهند.
قائم مقام مشارکت های مردمی سازمان بهزیستی کشور با افزودن این مطلب که محروم زدایی به عنوان یک سیاست اصلی در دولت مطرح است، گفت: ۲۸ هزار مرکز بهزیستی و ۱۷ هزار مهد کودک شهری و روستایی زیر نظر سازمان بهزیستس کشور در حال فعالیت است.
نظر شما