به گزارش خبرنگار مهر، ظهر امروز مهدی کچویی شهردار جوادآباد در جمع خبرنگاران در خصوص سرانه فضای سبز جواد آباد اظهار داشت: یکی از بهترین فضاهای سبز استان تهران را بخش جواد آباد دارا می باشد و طبق آمار استانداری، حدود 34 متر فضای سبز پس از بررسی کارشناسان به ما ابلاغ شد که در سال 1393 یک متر اضافه شده است و به همین دلیل، جواد آباد در 17 شهریور ماه 93 به عنوان «شهر نمونه زیست محیطی» انتخاب شد.
مهدی کچویی در خصوص نقش بخش خصوصی در پروژه های شهرداری عنوان داشت: یکی از رویکردهای شهرداری جوادآباد مشارکت بخش خصوصی در پروژه ها بوده است؛ جوادآباد منابع در آمدی خوبی ندارد، برای اداره شهر باید فکری می کردیم و به همین دلیل با بیش از 20 گروه بخش خصوصی دیدار و نشست داشتیم که حاصل آن کارخانه بتن بود و به دست معاون استاندار افتتاح شد و اشتغالزایی خوبی کرد.
وی اضافه کرد: افتتاح کارخانه بتن کمکی به کارهای عمرانی شهرداری کرد؛ 131 هکتار زمین از منابع طبیعی گرفتیم تا «سارفای پارک» را راه اندازی کنیم که با سرمایه گذاران بخش خصوصی، این کار به نتایج مطلوبی رسیده است.
کلنگ پروژه «ایران مینیاتور» پیش از نوروز 94 بر زمین خواهد خورد
شهردار جوادآباد عنوان داشت: کلنگ پروژه بزرگ «ایران مینیاتور» نیز قبل از عید نوروز 94 بر زمین خواهد خورد تا مجموعه گردشگری و توریستی خوبی برای بازدید باشد، زمین این طرح در کنار اتوبان قم - گرمسار قرار دارد و افتخاری برای استان و کشور خواهد بود و همچنین درآمد پایداری برای شهر جواد آباد محسوب می شود.
وی گفت: با توجه به رکود اقتصادی، رشد سه برابری یعنی 2.8 درصدی که در ساخت و ساز داشته ایم، در نمودار حرکتی خوب بوده، اما علیرغم این مسائل، در گرفتن عوارض سختگیری نداشتیم و سعی کردیم کمکهایی از سازمان شهرداریهای استانداری، وزارت کشور و بخش خصوصی دریافت کنیم.
شهردار جوادآباد ادامه داد: از بخش خصوصی کمک های خوبی دریافت کرده ایم که سرمایه گذاری در این بخش منجر به تأسیس کارخانه بتن آماده شد که به درآمد پایدار انجامید و حقوق پرسنل را توانستیم به روز کنیم.
وحدت شهرداری با شورای شهر و مسئولان بخش جوادآباد
وی در خصوص تعامل با اعضای شورا، بخشدار، امام جمعه و دیگر ادارات جوادآباد بیان داشت: در مورد تعامل با شورا، به لحاظ پختگی شورا و سیاست کلی نظام، وحدتی بین ما وجود دارد که هیچ مشکلی با هیچ کدام از مسئولان نداریم و اختلاف سلیقه ای وجود نداشته و جلسات خوبی داشته ایم و به خاطر وحدتمان در جلسه ای که با معاون راه و شهرسازی که با حضور بخشدار و امام جمعه بود، بحث آنتن اتصالی اتوبان را به جای خوبی رساندیم.
این مدیر شهری درباره پروژه های قابل اجرای شهرداری با توجه به بودجه سال 94 نیز گفت: حوزه شهرداری خدمات عمرانی و شهری است و ما پیمان بستیم به کاهش هزینه ها کمک کنیم و توانستیم به این موضوع برسیم؛ در همین راستا کم هزینه ترین شورا را داشته ایم و در سال 93 هشت میلیون تومان بودجه به شورا پرداخت کردیم و بیش از 40 درصد هزینه ها را کاهش دادیم.
کاهش هزینه های جاری و پرسنل شهرداری/ افزایش 100درصدی بودجه
وی ادامه داد: یکی از منابع افزایش درآمد، کاهش هزینه های جاری و هزینه های پرسنل بوده است و در شهرداری جوادآباد نه تنها جذب نیرو نداشتیم، بلکه تعدیل نیرو به صورت بازخرید و بازنشسته نیز داشته ایم.
کچویی تصریح کرد: بودجه امسال با متممی که خورد، افزایش 100درصدی داشت و بنا داریم تا آخر این دوره شورا، بودجه سه الی چهار برابر بشود تا به عمران و آبادانی شهر و شهروندان محترم کمک کنیم.
وی با اشاره به پروژه های عمرانی شهرداری گفت: پارک امام علی(ع)، پارک شهدای گمنام و معبر تختی را داریم که مسیر 12 متری را به 30 متری تبدیل کردیم و بلواری خواهیم داشت که قبل از سال 94 کلنگ زنی خواهد شد.
کمربند شرقی استان تهران از جوادآباد می گذرد
شهردار جوادآباد بیان داشت: راه اندازی مجموعه 131 هکتاری را در دستور کار داریم و برای سال آینده کمربندی جنوبی شهر را که از حد فاصل روستای «طغان» به سمت روستای «حصار قاضی» که حدود 2.8 کیلومتر طول مسیر دارد، خواهیم داشت و در آنجا بلوار 36 متری احداث می کنیم.
وی در رابطه با آنتن اتصالی بخش جواد آباد عنوان کرد: کمربند شرقی نیز که به شکل آنتن اتصالی خواهد بود و از مسیر اتوبان «قم – گرمسار»، مسیری منشعب خواهد شد، از کنار شهر جواد آباد می گذرد و به ورامین و پاکدشت و اتوبان شهید بابایی می رسد و سیاست بر آن است که کمربند شرقی استان تهران شود.
کچویی ادامه داد: کمربند جنوب به غرب نیز از حدفاصل «چرمشهر» به «آبیک قزوین» می رسد و همچنین کریدور جنوب به شرق کشور از مسیر حرم تا حرم را داریم و در مجموع شهر جواد آباد در استان تهران یک سه راهی طلایی خواهد شد که از جنوب و مرکز به شرق و غرب کشور متصل خواهد شد.
وی بیان داشت: وزارت راه با کسری بودجه مواجه است و به همین دلیل، تفاهم نامه ای با معاون اداره کل راه و شهرسازی استان تهران با حضور بخشدار و امام جمعه که به امضای فرماندار ورامین نیز رسید منعقد شد تا از مسیر جوادآباد به عنوان کمربندی شرقی استفاده شود.
شهردار جوادآباد در توضیح این تفاهم نامه اظهار داشت: مسیر 9 کیلومتری است و زیرسازی را تا مرحله آسفالت شدن پیش می بریم که در همین راستا، هزینه ای بالغ بر دو میلیارد تومان را تقبل خواهیم کرد، چراکه در توسعه شهر ما اثر خوبی دارد و از این 9 کیلومتر پنج کیلومترش در حریم شهر جواد آباد است.
جمعیت متناسب و هوای پاک شهر جوادآباد بدون صنایع آلاینده
کچویی گفت: امروز از جمعیت متناسب و هوای پاک برخورداریم و صنایع آلاینده نداریم؛ اولین بحث ما در شورا و شهرداری این بوده است که صنایع آلاینده نداشته باشیم.
وی اضافه کرد: اطراف این شهر زیستگاهی به اسم «سیاه کوه» دارد و دروازه ورود به کویر است، به همین خاطر است که در حوزه توریستی کار می کنیم تا از سازمان میراث فرهنگی استان تهران همکاری داشته باشیم و همچنین انرژی خورشیدی و انرژی نوین را برای آینده این شهر در نظر خواهیم داشت.
شهردار جوادآباد عنوان داشت: هیئت مدیره بانک شهر به بحث گردشگری منطقه های حفاظت شده علاقه مند است و پنج هزار مترمربع باغ پسته داریم که برای آنها جالب است و این جلوه ها، اعتبارات را برای شهر به ارمغان می آورد؛ امروز به جایی رسیدیم که سرمایه گذاران را شهرداری و شورای اسلامی شهر گزینش می کند.
افزایش 2.8 درصدی حجم ساخت و سازهای شهر جوادآباد
وی در ادامه بیان داشت: بزرگترین کار در حوزه شهری جوادآباد اعتماد سازی است؛ سال گذشته تردد مردم عادی به شهرداری کم بود، ساختار شهرداری از نظر نرم افزاری و سخت افزاری امسال بهتر شده و اتوماسیون اداری بهسازی شده است و خروجی این کار، حرکتهای رو به جلو بوده است؛ همچنین 2.8 درصد حجم ساخت و سازهای ما در این شرایط بیشتر شده و مراوده مردم با شهرداری افزایش یافته است.
کچویی بیان داشت: مرکز استان شدن زیرساخت می خواهد و زیرساخت و زیربنای جایی که می خواهد مرکز استان شود، توسعه راه و عرصه است.
وی در ادامه افزود: 25 هکتار زمین برای مرکز آموزش نظامی جنوب شرق استان تهران در بحث امنیت در شهر جوادآباد در نظر گرفته ایم که در صورت طی مراحل مختلف، آن را احداث خواهیم کرد.
شهردار جوادآباد خاطرنشان کرد: نمایشگاه دفاع مقدس و فرهنگسرا را که نیاز به زمین دارد، در دستور کار داریم، چراکه برای شهر ما با این عرصه و پهناوری توسعه می آورد.
علاقه ای به افزایش جمعیت شهری نداریم
وی تصریح کرد: علاقه ای به افزایش جمعیت شهری نداریم، چون بحث کمی برایمان مهم نیست و بحث کیفی در اولویت است؛ کسانی که مایل به سرمایه گذاری هستند، بحث باغ ویلاها برای آنها وجود دارد؛ مجموعه ای 26 هکتاری را یکی از سازمانهای استانداری تهران خریده که به بخش خصوصی واگذار می شود و شامل باغ ویلاها، مجموعه گردشگری رفاهی و باغ رستوران است که روی توسعه شهر تأثیرگذار خواهد بود.
وی اضافه کرد: فضای خوبی از جهت آب و هوا داریم و در صنایع پاک، گردشگری و باغ به سرمایه گذار نیاز داریم و امروز به آنچه اراده کرده ایم، رسیدیم و برنامه معطل مانده ای نداریم.
فضای 10 هزار مترمربعی برای پیست دوچرخه سواری
وی گفت: در بحث ورزش و فرهنگ در اردیبهشت ماه 93 جشنواره کویر را شروع کردیم، مراسم قرآنی داشتیم و مسابقات دوچرخه سواری برگزار شد و بخشی از هزینه های آن را خودمان تقبل کردیم؛ فضای 10 هزار مترمربعی برای پیست دوچرخه سواری داریم و با کمک بخش خصوصی و دولتی کار را انجام خواهیم داد، همچنین ایجاد زمینی برای والیبال ساحلی و زمین چمن مصنوعی را در نظر داریم تا در ورودی شهر احداث شود.
شهردار جوادآباد یادآور شد: در بحث آموزش و پرورش نیز در زمینه فرهنگ پیشرفت داشته ایم و امام جمعه راضی بوده است؛ در خصوص فرهنگسرا استاندار قول یک میلیارد را داده بود که 200 میلیون تومان آن فعلاً مصوب شده است و سازه، ساختمان و مکانش مشخص شده است؛ در حوزه فرهنگ هر چقدر کار شود باز هم کم است.
پارک آبی جوادآباد راه اندازی می شود
کچویی افزود: در بحث پارک آبی با چند نفر مذاکره داشته ایم تا مجموعه آبی خوبی راه اندازی کنیم، مدنظر داریم باغ پرندگان و پروانه ها را داشته باشیم و همه این طرحها نیاز به پختگی دارند که در این خصوص بحث «ایران مینیاتور» اختصاصی برای جوادآباد کار شد و این پروژه هشت جلد است و هر کدام از سرمایه گذاری ها نتیجه بخش باشد استقبال خواهیم نمود که قرار است در آن 131 هکتار زمین، یک پکیج کامل از همه مسائل عمرانی، ورزشی و فرهنگی داشته باشیم.
بافت مدرن سنتی برای شهر جوادآباد
شهردار جوادآباد در خصوص تحقق شهرداری الکترونیک نیز بیان داشت: از اردیبهشت ماه، اتوماسیون اداری شهرداری به روز شده و سایت خبری شهرداری و شورای اسلامی شهر جوادآباد نیز فعال شده است و پارک علم و فناوری را در هشت هزار مترمربع زمین احداث خواهیم کرد.
وی در باره بافت شهری جوادآباد عنوان کرد: بافت مدرن سنتی برای شهر جوادآباد مد نظر است تا با شرایط اقلیمی هماهنگ باشد؛ قصد داریم کل ارزشهای تاریخی و مذهبی جوادآباد را به صورت فیلم 25 دقیقه ای به نمایش بگذاریم تا این منطقه را به همان صورت تاریخی و قدیمی جهت توریسم و گردشگری معرفی کنیم و به ترکیب سنتی این شهر دست نخواهیم زد.
توجیه کارشناسی برای توسعه شهر
این مدیر شهری بیان کرد: اینکه جواد آباد به مرکز استان جدید «خرداد» تبدیل شود، به چشم آمدن جوادآباد را نشان می دهد، گرچه با حاشیه هایی همراه می شود، اما خروجی آن دیده شدن جواد آباد بوده است، البته این بحث ذهنیت آقای حمزه کچویی رئیس شورای اسلامی شهر جوادآباد است؛ چون این شهر قابلیت مرکز استان شدن را دارد.
کچویی در خصوص نسبت جمعیت رسمی و سرانه فضای سبز جوادآباد نیز گفت: جمعیت رسمی پنج هزار و 500 نفر عنوان شده اما جمعیت موجود هشت هزار نفر است که با احتساب بلوارها و طبق آمار رسمی، بر اساس پنج هزار و 500 نفر جمعیت محاسبه شده، سرانه فضای سبز 35 متر است.
نظر شما