به گزارش خبرنگار مهر، محمد ابراهیم الهی تبار ظهر یکشنبه در آیین گشایش نخستین نمایشگاه مد و لباس اسلامی و ایرانی استان همدان با بیان اینکه دو مسئله فرهنگ و اقتصاد در جامعه همواره مدنظر است، اظهار داشت: اگر به این دو حوزه با هم پرداخته شود تلاش ها نتیجه بخش خواهد بود.
وی با افزودن این مطلب که یک رسالت بزرگ در حوزه فرهنگ مطرح است، گفت: هر فرد در جامعه باید نسبت به ارزش ها، باورها و اعتقادات خود تعصب داشته باشد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان با اشاره به اینکه در جامعه ایرانی همواره آنچه خوب و مناسب بوده مورد پسند عموم قرار گرفته و تبدیل به ارزش شده است، بیان کرد: جامعه اسلامی و ایرانی از دیرباز باورها و اندیشه های ناپسند و زشت را رد کرده است.
الهی تبار ادامه داد: ایران از جوامعی بود که اسلام را طبق نظریات آن به راحتی پذیرفت و اسلام در ایران سبک ساز، ماندگار و پایدار شد، اما زمانیکه مغول به ایران حمله کرد جامعه به هیچ وجه کوچکترین تاثیری از فرهنگ بیگانه مغول نگرفت.
وی با بیان اینکه باید باورهای خود را به عنوان یک ایرانی مسلمان تقویت کنیم، اذعان داشت: امروز کشورهای مختلف به دنبال تحمیل فرهنگ و عقاید خود به روش های گوناگونند و در این راستا با تغییر باور و فرهنگ برای خود بازار ایجاد می کنند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان بازاریابی اقتصادی و بازاریابی اجتماعی را دو فعالیت عمده این کشورها دانست. افزود: در بازاریابی اقتصادی متناسب با ذائقه مخاطب کالا تولید می شود و می بینیم که چین با توجه به ذائقه مردم هر کشور در تولیدات آن وارد می شود.
الهی تبار بیان کرد: در بازاریابی اجتماعی به این مسئله پرداخته می شود که چگونه می توان فرهنگ جامعه ای را تغییر داد و اعتقاد و فرهنگ خود را تحمیل کرد.
وی به فرهنگ غنی کشور اشاره و عنوان کرد: در ایران انواع و اقسام تنوع لباس اقوام مختلف وجود دارد که هم دارای زیبایی ظاهری و هم زیبایی از لحاظ پوشش است.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان افزود: پوشش های گوناگون اقوام لر، بلوچ، کرد، عرب، آذری، بندری و غیره که متناسب با شرایط اجتماعی، مذهبی، فرهنگی، و حتی اقلیمی است، باوجود داشتن تفاوت و تنوع از زیبایی های خاص برخوردارند و نوعی سرمایه به شمار می روند.
وی با بیان اینکه باید به سمتی حرکت کنیم که متناسب با فرهنگ غنی کشور به روز باشیم، گفت: باید در موضوع برندسازی وارد شویم.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان بیان کرد: خواسته و نیاز جامعه باید در نظر گرفته شود و با تغییر گرایش ها به خویشتن خویش و فرهنگ اصیل خود بازگردیم.
الهی تبار فرهنگسازی را از عوامل مهم و پایه ای در این امر دانست و افزود: برگزاری نمایشگاه های مختلف لباس و همایش های مرتبط با آن تاثیر بسزایی در زمینه فرهنگسازی دارد.
وی به بازاریابی به عنوان موضوع مهمی که در صنعت پوشاک باید به آن توجه بیشتری شود اشاره و عنوان کرد: عمده مشکل در این حوزه است و تولیدکننده در نخستین نگاه بازار مصرف را می نگرد.
معاون سیاسی و امنتیتی استاندار همدان با بیان اینکه اقداماتت باید به گونه ای باشد تا جامعه پذیرش تولید را داشته باشد، ادامه داد: به منظور آنکه کاری مناسب در حوزه مد و لباس صورت گیرد، باید برندسازی پوشاک داخلی متاثر از فرهنگ ملی و اسلامی صورت گیرد.
نظر شما