به گزارش خبرنگار مهر، سردار سرتیپ دوم پاسدار دکتر سیدرضا مرتضویان رییس بیمارستان شهید صدوقی اصفهان عصر یکشنبه در مراسم افتتاح این بیمارستان صحرایی با بیان این پس از اینکه از طرف فرمانده نیروی زمینی سپاه به ما ابلاغ شد منطقه ای را برای ارائه خدمات در نظر بگیریم و به عنوان ماموریت مردم یاری در آنجا مشغول به فعالیت شویم با مشورت های کارشناسی که انجام شد این منطقه محروم هشت بندی برای ارائه خدمات انتخاب شد.
وی عواملی نظیر وجود مردمی ولایتمدار و همیشه در صحنه و محرومیت منطقه توکهورهشت بندی را از نظر امکانات بهداشتی و درمانی را عواملی دانست که سپاه تصمیم گرفت با ارائه این خدمات کمکی به حال مردم محروم این منطقه کند.
وی با بیان اینکه سپاه از بدو ورود خود سعی بر مردمی بودن داشته است، اظهارداشت: براین اساس پس از جنگ هشت ساله و دوران دفاع مقدس نیز سپاه با همین روحیه به میدان آمده و سعی بر خدمات رسانی ویژه به مردم داشته است.
وی یکی از قسمت های فعال سپاه بعد از جنگ تحمیلی را که با ارائه خدمات فراوانی به مردم همراه بوده است را بخش بهداشت و درمان عنوان کرد و اذعان داشت: در این راستا نیروی زمینی سپاه سعی بر شناسایی مناطق محروم و استفاده کردن از امکانات خود در این نواحی داشته است.
رییس بیمارستان شهید آیت الله صدوقی افزود: بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی شهید آیت الله صدوقی نیز سعی داشته حداقل سالی یک مرتبه خدمات مردم یاری داشته باشد. مرتضویان ادامه داد: استانهایی همچون سیستان و بلوچستان، زابل و بوشهر طی سال های گذشته از امکانات مردم یاری بیمارستان شهید صدوقی اصفهان بهره مند شده اند.
وی یادآورشد: در این طرح سعی شده است یک نمونه متراکم شده از بیمارستان شهید صدوقی، به صورت یک بیمارستان صحرایی ارائه و با همان امکانات به مردم، خدمات رسانی شود.
وی اعلام کرد: در این بیمارستان صحرایی، تعداد زیادی از پزشکان متخصص و فوق تخصص در رشتههای مختلف اطفال، مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، روانپزشکی، چشم پزشکی، گوش و حلق و بینی، عفونی، پوست، قلب و عروق، زنان و زایمان، ارتوپدی، کلیه و مجاری ادراری، رادیولوژی و سونوگرافی برای ارائه خدمت به مردم محروم در هشت بندی حضور دارند.
رییس بیمارستان شهید آیت الله صدوقی همچنین گفت: پزشکان فوق تخصص غدد، گوارش، ریه، بیهوشی، مراقبت های ویژه و جراح قلب و عروق در این ماموریت، ما را همراهی می کنند. به گفته مرتضویان، بیمارستان صحرایی شهید صدوقی اصفهان در حال حاضر بزرگ ترین و مجهزترین بیمارستان صحرایی کشور است.
وی هدف از برپایی این بیمارستان صحرایی را علاوه بر ارائه خدمات به مردم، تمرینی برای آمادگی در مواقع بحران عنوان کرد.
مرتضویان بخشهای این بیمارستان را شامل دو بخش اورژانس خواهران و برادران، بخشهای بستری، ۳ اتاق عمل جراحی، ریکاوری، بخش ICU ، بخش مراقبتهای ویژه، کانکس CSR ، آزمایشگاه، رادیولوژی دیجیتال با کیفیت عالی، بینایی سنجی، نوار مغز و نوار قلب، سیتی اسکن، سونوگرافی، آندوسکپی و داروخانههای سرپایی اعلام کرد.
مرتضویان با بیان این که این بیمارستان صحرایی کاملا مستقل و بدون هرگونه وابستگی به بیرون است، خاطرنشان کرد: این بیمارستان مجهز به یک دستگاه اکسیژن ساز و همچنین دستگاه ژنراتور برق برای تامین برق مورد نیازش است.
وی همچنین از حضور تیمی از کارشناسان فرهنگی در این بیمارستان صحرایی خبر داد و گفت: حضور این تیم تاثیر چشمگیری در فعالیت های درمانی خواهد داشت.
رییس بیمارستان شهید صدوقی در ادامه عنوان کرد: با شناسایی خانواده های شهدا و ایثارگران سعی بر ارائه خدمات به صورت ویژه به این قشر از جامعه خواهیم داشت.
مرتضویان با بیان این که افراد و پرسنل فعال در این بیمارستان به صورت داوطلبی با ما همراه می شوند، یادآور شد: تمام امکانات ما در این بیمارستان صحرایی به صورت صد در صد رایگان در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.
وی گفت: در مجموع تمامی خدماتی که ارائه می شود اعم از کار های تشخیصی ، جراحی و دارو به صورت رایگان است و مردم این منطقه مهمان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ویژه نیروی زمینی سپاه هستتند.
شایان ذکر است این بیمارستان صحرایی تا روز چهارشنبه پذیرای عموم مردم شرق هرمزگان و جنوب کرمان برای ارائه خدمات رایگان پزشکی است.
نظر شما