به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر به نقل از رويترز، موسسه ورلد واچ اعلام كرد سرمايه گذاري در بخش انرژيهاي تجديد پذير به بالا ترين ميزان خود در سال گذشته يعني 30 ميليارد دلار رسيد كه اين رقم 20 تا 25 درصد از كل سرمايه گذاري ها در صنعت نيرو در سطح جهان را شامل مي شود.
بر اساس اين گزارش، هم اكنون انرژي هاي تجديد پذير به همراه انرژي خورشيدي سريعترين رشد را در فنآوري انرژي داشته اند و مهمترين جايگزين سوختهاي فسيلي به حساب مي آيند.
موسسه ورلد واچ، مستقر در واشنگتن در گزارش خود اعلام كرد، بخش انرژيهاي تجديد پذير در نتيجه حمايت دولتها و افزايش سرمايه گذاري بخش خصوصي رشد چشمگيري داشته است.
اين گزارش افزود سياستهاي توسعه انرژيهاي تجديد پذير، كه در طي سالهاي گذشته در كشورهاي مختلف جهان ايجاد شده است، تاكنون حداقل 48 كشور از سراسر جهان را به خود جلب كرده است و هم اكنون اين كشورها از سياست توسعه انرژيهاي تجديد پذير استفاده مي كنند كه 14 كشور از ميان آنها جزو كشورهاي در حال توسعه هستند.
اين گزارش حاكي است، با پايان اولين مرحله از پيمان كيوتو كه براساس آن انتشار گازهاي گلخانه اي كاهش مي يابد، اكثر كشورهايي كه از سياستهاي انرژيهاي تجديد پذير استفاده مي كنند در نظردارند تا سال 2010 از اين انرژي ها براي توليد 5 تا 30 درصد الكتريسيته خود بهره برند.
به گزارش مهر، پيمان كيوتو از كشورهاي پيشرفته مي خواهد تا انتشار گازهاي گرمازا را تا 5.2 درصد از سطح آن درسال 1990 در طول سالهاي 2008 تا 2012 كاهش دهند، اما آمريكا و استراليا تاكنون اين پيمان را نپذيرفته اند و كشورهاي در حال توسعه نظير چين و هند نيز از اين پيمان معافند.
كشورچين قصد دارد تا سال 2020 يك دهم ازشبكه نيروي خود را به صورت انرژي تجديد پذير بسازد. چين پس از كشورهاي آلمان، آمريكا، اسپانيا و ژاپن به عنوان يكي از پيشتازان جهاني در داشتن ظرفيت الكتريسيته تجديد پذير به حساب مي آيد.
نظر شما