به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین اکبری پیش از ظهر سه شنبه در نشست خبری به مناسبت روز مهندسی اظهارکرد: ایجاد سازمان نظام مهندسی در راستای گرد هم آمدن فارغ التحصیلان و خدمات رسانی ارزشمند به این قشر شکل گرفته است.
وی با بیان اینکه نظام مهندسی در سال ۸۰ راه اندازی شده است، عنوان کرد: در خراسان جنوبی نیز سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در سال ۸۳ راه اندازی شد.
وی از عضویت دو هزار و ۳۳۰ نفر در نظام مهندسی کشاورزی استان خبر داد و بیان کرد: از این تعداد ۱۲۰ نفر کارشناس، ۲۱۰ نفر کارشناس ارشد و ۲۲ نفر دکتری هستند.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی با بیان اینکه اعضای دارای کارت فعال در نظام کشاورزی استان اندک هستند، تصریح کرد: خدماتی که در بحث نظام مهندسی به کشاورزان ارائه می دهیم بر اساس اصل۴۴ قانون است.
وی با بیان اینکه در بحث موافقت اصولی و صدور پروانه ها برای تاسیس و بهره برداری در بخش های زراعی، باغی و دامی نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی فعالیت دارد، ادامه داد: در بحث پروانه های روستایی و مشاغل خانگی امیدواریم در آینده از صفر تا ۱۰۰ امور به نظام واگذار شود تا کشاورز تکلیف خود را بداند و سرگردان در ادارات نباشد.
اکبری با اشاره به فعالیت ۵۴۱ عضو رتبه بندی شده حقیقی در نظام کشاورزی و منابع طبیعی استان تصریح کرد: ۱۹۱ پروانه اشتغال برای این افراد صادر شده است.
وی عنوان کرد: همچنین در استان خراسان جنوبی ۷۶ شرکت حقوقی رتبه بندی شده داریم که ۲۸ شرکت پروانه اشتغال دریافت کرده اند.
به گفته وی در مجموع ۱۶۸ شرکت در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی به کشاورزان خدمات رسانی می کنند.
شرکت شش هزار و ۴۰۷ نفر از فارغ التحصیلان کشاورزی در دوره های تخصصی آموزشی
وی با اشاره به برگزاری دوره ها و کلاس های آموزشی در دو گروه تخصصی برای اعضا و برگزاری دوره های آموزشی ترویج برای بهره برداران گفت: تا کنون از سوی این سازمان ۱۹۰ دوره آموزشی برگزار شده که شش هزار و ۴۰۷ نفر از فارغ التحصیلان در این دوره ها شرکت کرده اند.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه برای موفقیت سازمان باید تکیه در انجام امور بر اعضا باشد، بیان کرد: در راستای حمایت از فارغ التحصیلان بخش کشاورزی برای استفاده از بیمه های مختلف تخفیف در نظر گرفته شده و خدمات رسانی می کنیم.
وی با بیان اینکه تاکید داریم بسیاری از فعالیت های جهاد کشاورزی به نظام مهندسی واگذار شود ؛ افزود: این امر در راستای اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی و کم کردن بروکراسی اداری برای بهره بردار و کشاورزی دنبال می شود تا در ارائه خدمات روان تر بتوانیم به مردم خدمت ارائه کنیم.
اکبری نظارت بر طرح های گلخانه ای و طرح های دامپروری را از وظایف ناظرین نظام مهندسی کشاورزی دانست و اضافه کرد: در حال حاضر ۲۵ مهندس گلخانه ، ۱۰۰ نفر مهندس ناظر دامپروری و ۱۲ مهندس ناظر در بحث شیلات نظارت در مراحل مختلف ساخت را در استان انجام می دهند.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر۱۳۰۰ نفر از فارغ التحصیلان بخش کشاورزی استان بیکار هستند.
در حوزه منابع طبیعی تاثیر گذار نبوده ایم
وی با بیان اینکه در استان بنا داریم خدمات رسانی ارزشمند با تعامل با دیگران را پیگیری کنیم، تصریح کرد: این مهم با همفکری بخش دولتی و تکیه بر اعضای بخش نظام مهندسی محقق می شود.
وی با بیان اینکه نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان در حوزه منابع طبیعی تاکنون تاثیر گذارنبوده است، افزود: بحث بیابان زدایی که نیاز استان است اعتبارات زیادی را می خواهد و به دلیل اینکه اکثر اراضی در اختیار دولت است مردم دخالتی ندارند.
اکبری با بیان اینکه در حوزه منابع طبیعی در اراضی ملی ما نمی توانیم دخالت کنیم؛ اظهارداشت: اگر فعالیت هایی واگذار شود در زمینه مشاوره و خدمات فنی می توانیم همکاری کنیم.
وی با اشاره به اینکه در واگذاری مجتمع های گلخانه ای و دامداری اولویت برای فارغ التحصیلان بخش کشاورزی است، گفت: در حال حاضر شش مجتمع گلخانه ای و هفت مجتمع دامپروری در استان داریم که با تعامل امیدواریم بتوانیم کارشناسان را برای سرمایه گذاری معرفی کنیم.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی عنوان کرد: زیر ساختهای این مجتمع ها که آماده شد در اختیار فارغ التحصیلان قرار خواهد گرفت.
نظر شما