به گزارش خبرگزاری مهر، حمید کلانتری با بیان اینکه نقش تعاون یعنی جمعی تر شدن فعالیت های متفرق و ایجاد هم افزایی بیشتر خاطر نشان کرد: ظرفیت های خالی برای حضور زنان تعاونگر بسیار وجود دارد و در حال حاضر در مجموعه تعاونی های کشور 1 میلیون نفر زن فعالیت می کنند که این نشان دهنده زمینه های مساعد و ظرفیت های استفاده نشده در این بخش است.
معاون امور تعاون وزارت کار با تاکید بر اینکه سهم کیفی و کمی زنان تعاونگر باید ارتقا یابد به آمار زنان تحصیل کرده بیکار اشاره کرد و افزود: باید تاسیس باشگاه بانوان تعاونگر را به عنوان یک جنبش و حرکت در نظر بگیریم که در آن می توان با نوآوری طرح های موفق ارائه شود.
کلانتری شناخت محیط ایجاد تعاونی های زنان را یکی از عوامل بهبود فعالیت های زنان تعاونگر خواند و یادآور شد: شرایط اجتماعی، اقتصادی، شرایط اقلیمی و جغرافیایی و شرایط خاص زنان و .. عواملی محیطی هستند که با شناخت واقع بینانه آنها می توان موفق تر عمل کرد.
وی دسته بندی علاقه مندی های زنان را از دیگر عوامل موفقیت تعاونگران زن دانست و افزود: از ساده ترین کار تعاونی ها تا قوی ترین آنها که تعاونی های دانش بنیان هستند و از تعاونی های اقتصادی گرفته تا تعاونی های آموزشی باید شناسایی شوند که زنان باتوجه به نوع علاقه مندی خود و همچنین با در نظر گرفتن شرایط محیطی دست به انتخاب بزنند.
این مقام مسئول در وزارت کار یکی از راه های ترویج فرهنگ تعاونی را معرفی الگوها ذکر کرد و بیان داشت: خود تعاونگران گران باید تعاون گرا و تعامل گرا باشند. ما باید با هزاران هزار علاقه مند به کار تعاونی همکاری و از تمام ظرفیت های موجود در این بخش به خوبی استفاه کنیم.
نظر شما