سید راضی نوری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: متاسفانه برخی مواقع در اعتراض هایی که رسمی نیست افراد سودجو دنبال خواسته های مسموم خود هستند و بهتر است فرهنگیان شوش درخواست خود را به روش های رسمی مطرح کنند.
نوری پیشنهاد کرد: یکی از نمایندگان فرهنگیان می تواند در روزهای پایانی هفته که شخصا در دفترم حضور دارم مراجعه کنند و در این خصوص گفتگو کنیم. من به عنوان نماینده مردم پیگیر خواسته های همه مردم از جمله معلمان شریف شوشی هستم.
وی همچنین یادآور شد: نماینده فرهنگیان می تواند خواسته فرهنگیان را با فرمانداری شهرستان نیز در میان بگذارد.
نماینده مردم شوش در مجلس اظهار کرد: نمایندگان مردم بدون لحظه ای تردید پیگیر مطالبات همه اقشار هستند و خواسته های قشر زحمت کش فرهنگی نیز مورد توجه ما است.
معلمی در نقطه صفر مرزی
یکی از این معلمان شوشی در گفتگو با خبرنگار مهر توضیح داد: به عنوان معلم مرزنشین که موظف هستم ساعات زیادی از کارم را در روستاهای مرزی انجام وظیفه کنم نه تنها به وضعیت حقوقم معترض هستم بلکه بیشتر از آن به وضعیت امنیتی ناراضی هستم.
وی افزود: معلمانی که در روستاهای مرزی مشغول هستند در شرایط سختی خدمت می کنند. وقتی می شنوم معلم تهرانی برای رفتن به محل کارش در اسلام آباد از سرویس رایگان استفاده می کند قطعا ناراحت می شوم.
این فعال فرهنگی اظهار کرد: وقتی می بینم مسئولان اداره با اینکه معترف به ناامنی راه ها هستند ولی به راحتی می گویند ما مسئول تردد همکار نیستیم ناراحت می شوم. اگر جنایتی رخ دهد شرف و شان اداره در خطر نیست؟
یکی دیگر از معلمان نیز در این خصوص به خبرنگارمان گفت: خواستار رفع تبعیضات هستیم. چرا باید افراد فرهنگی که در درجه تحصیلات بالاتری نسبت به همه اداره ها هستند حقوق کمتری بگیرند؟ ما می خواهیم نظام رتبه بندی آموزش و پرورش اجرا شود.
مرادی یکی از فرهنگیان معترض در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: فرهنگیان با ۲۵ سال سابقه خدمت، پایه حقوقی کمی دارند و با وجود اینکه ماهانه ۲۳ هزار تومان از حقوق آنها برای ارائه خدمات بیمه طلایی کسر میشود اما هیچگونه مزایایی این بیمه برای آنها ندارد.
نظر شما