محسن عابدینی پور در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به سفر هیئت دولت به قم اظهار داشت: موضوع مورد تعجب این است که در سفر رئیس جمهور به قم حتی ریالی برای طرحهای عمران شهری تصویب نشد.
وی ادامه داد: آیا در استان قم که تک شهر است و ۹۵ درصد جمعیت آن در شهر قم زندگی میکنند، از ۳۷۹ میلیارد تخصیص بودجه دولت و از ۳۰ پروژه مصوب شده در سفر رئیس جمهور نباید هیچ کدام به شهر قم تعلق میگرفت؟
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر قم با اشاره به اینکه بی توجهی هیئت دولت در این سفر به مشکلات شهری قم یک سئوال بزرگ است، گفت: درباره این موضوع کسانی مانند نمایندگان استان قم، مسئولان ارشد استان، رئیس و اعضای شورای شهر و همچنین شهردار قم باید پاسخگو باشند.
وی با اشاره به همراهی هیئت دولت توسط کسانی مانند استاندار و نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: انتظار همه این بود که این افراد از حق مردم شهر قم در این سفر دفاع کنند.
حتی مجوزی از دولت گرفته نشد
عابدینی پور با اشاره به شرایط مالی دولت افزود: فرض کنیم که منابع مالی برای تخصیص بودجه در چنین سفرهایی وجود ندارد اما آیا نمیشد از فرصت حضور هیئت دولت در قم بهره گرفت و برای استفاده از تسهیلات صندوق توسعه ملی استفاده کرد؟
وی گفت: فرصت دیگر برای قم استفاده از ظرفیت صندوق توسعه اسلامی برای جبران کمبودهای مدیریت شهری بود که مدیریت شهری با توجه به حضور دولت میتوانست از آن بهره بگیرد و نمونه موفق این کار در قم استفاده از منابع این صندوق برای طرح فاضلاب قم به حجم ۷۰ میلیون یورو است.
شهردار سابق قم با اشاره به اینکه در حال حاضر تقریبا ۸۰۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی در دست مردم وجود دارد اضافه کرد: اگر از ظرفیت حضور رئیس جمهور در قم استفاده شده بود میتوانستیم با استفاده از اوراق مشارکت این نقدینگی را در مسیر آبادانی قم به کار بگیریم.
هیئت دولت در سالن شهرداری
وی با اشاره به اینکه بخش مهمی از هیئت دولت دو روز متوالی جلسات خود را در سالن جلسات شهرداری قم برگزار کردند، گفت: حتی حضور این افراد در ساختمان شهرداری قم موجب نشد این نهاد بتواند از ظرفیت هیئت دولت استفاده کند و اینها برای ما یک سئوال بزرگ است.
عابدینی پور گفت: بودجه سال آینده برای کل کشور ۸۳۶ هزار میلیارد تومان است که ۶۰۰ هزار میلیارد تومان مربوط به شرکتها و سازمانهای دولتی، نهادهای نظامی و ... میشود. میماند ۲۳۴ هزار میلیارد تومان که باید به استانها برود.
وی افزود: از آنجا که قم یک شصتم جمعیت کشور را در خود جای داده، بودجه سالیانه این استان باید ۴ هزار میلیارد تومان باشد در حالی که الان یک بیستم این مبلغ به استان اختصاص مییابد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اینکه قم شهری است که به سوی توسعه حرکت میکند، ادامه داد: قم را نمیشود با هیچ یک از شهرهای دیگر کشور مقایسه کرد. قم نیاز به منابع دارد تا بتواند ضعف زیرساختهای خود را جبران کرده و در سالهای آینده به وضعیت تعادل برسد.
وی با اشاره به اینکه منتخبین مردم قم باید برای دفاع از منافع استان تمام تلاش خود را به کار گیرند افزود: باید حقوق مردم قم در کشور احیا شود.
نظر شما