به گزارش خبرنگار مهر، سردار حسین رحیمی صبح امروز در همایش پلیش افتخاری اظهار داشت: پلیس های افتخاری باید از تمامی ظرفیت های مردمی در راستای تامین امنیت اجتماعی استفاده کنند.
وی افزود: بهره گیری از ظرفیت مردمی در توسعه و تحکیم نظم و امنیت اجتماعی از جمله مزایای مهم پلیس افتخاری محسوب می شود که می توان با توجه به بافت قومیتی سیستان و بلوچستان به بهترین شکل از آن بهره برد.
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان بیان کرد: برنامه های پلیس افتخاری به منظور بومی سازی نظم و امنیت و فعالیت های پیشگیرانه متناسب با فرهنگ ها و اقلیم های مناطق مختلف کشور اجرایی می شود.
وی اظهار کرد : تحقق این امر مهم با در نظر گرفتن فرهنگ خاص و وضعیت جغرافیایی و جرایم موجود در استان برنامه ریزی شده است که استقبال پر شور مردم از این طرح حسب یقین نشان از موفقیت آن خواهد داشت.
سردار رحیمی، پلیس های افتخاری را سفیران امنیت اجتماعی دانست و بیان کرد : در راستای تحکیم و توسعه نظم و امنیت اجتماعی پلیس های افتخاری از بین افراد واجد صلاحیت انتخاب و پس از فراگیری آموزش های لازم ساماندهی شده و به کارگیری می شوند.
وی یاد آور شد: پلیس افتخاری نماد مشارکت مردمی در توسعه، تحکیم، نظم و انضباط اجتماعی و ترویج فرهنگ پلیس محور است و در این راستا شاید بتوان مهمترین کارکرد این پلیس را تقویت و بهبود رابطه پلیس با مردم از طریق مشارکت آنان در فعالیت های پلیسی دانست.
وی ادامه داد: استفاده بیشتر از ظرفیت و توان مردمی برای ارتقا و تثبیت امنیت در جامعه، توسعه مشارکت های مردمی و جلب اعتماد عمومی جامعه نسبت به اجرای قانون و مقررات انتظامی، تقویت توان تحرک و پویایی ناجا در راستای اجرای وظایف محوله و کمک به ناجا در توسعه و تحکیم نظم و امنیت اجتماعی از دیگر اهداف راه اندازی پلیس افتخاری است.
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه پلیس های افتخاری در تمام زمینه ها با این سازمان همکاری دارند افزود: افراد جذب شده در پلیس های افتخاری سیستان و بلوچستان نخستین ماموریت کاری خود را در ایام نوروز انجام می دهند.
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: پلیس افتخاری یک پلیس جدید پیش روی حوزه انتظامی ایران است که بر اساس مصوبه جدید ستاد فرماندهی معظم کل قوا به ناجا ابلاغ شده و در این راستا جذب افراد در این حوزه می تواند کمک قابل توجهی به امنیت مردم محور در استان باشد.
نظر شما