۲۰ اسفند ۱۳۹۳، ۱۱:۴۳

رئیس کارگروه فرهنگی جشنواره امام رضا(ع):

معیارهای داوری جشنواره امام رضا (ع) باید مشخص باشد

معیارهای داوری جشنواره امام رضا (ع) باید مشخص باشد

معاون امور فرهنگی وزیر ارشاد و رئیس کارگروه فرهنگی سیزدهمین جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع)، تعیین شاخص‌های داوری را از اقدامات ضروری برای این جشنواره دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست کارگروه فرهنگی سیزدهمین جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) با حضور سیدجواد جعفری دبیر جشنواره و سیدعباس صالحی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس این کارگروه و سایر اعضا برگزار شد.

جعفری در ابتدی این نشست گزارشی از فعالیت‌های فرهنگی بنیاد ارائه و بر کیفی‌سازی این اقدامات تأکید کرد و در ادامه، صالحی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تشکر از برگزارکنندگان این جشنواره گفت: اقداماتی از نوع جشنواره امام رضا (ع) تاثیرات دنیوی و اخروی دارند. این جشنواره قابلیت پژوهش و بررسی دارد و اقداماتی را می‌توان جهت ارتقا و کیفی‌سازی برنامه‌های این جشنواره انجام داد.

وی ادامه داد: تاکید بر کیفیت‌گرایی به جای کمیت‌گرایی یکی از نکات قابل توجه است. برای تحقق این مساله باید داوری‌ها را جدی‌تر گرفت. این جشنواره برنامه‌های بسیاری را برگزار می‌کند و داوری‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است و در این زمینه از پیشنهادات و نظرات مدیران معاونت امور فرهنگی در داوری برنامه‌های جشنواره استفاده کرد. می‌توان با این هم‌افزایی به ارتقای کیفیت مسابقات جشنواره کمک کرد تا این احساس ایجاد شود که جشنواره از دوران مشق ورزی خارج شده است.

معاون امور فرهنگی وزیر ارشاد با اشاره به اهمیت نظارت بر بخش‌های جشنواره امام رضا (ع) گفت:‌ اگر می‌خواهیم کیفیت‌گرایی کنیم، باید جایگاه ناظران ارتقا پیدا کند. برای این منظور نظارت باید به صورت یک فرآیند در جشنواره حضور داشته باشد و از ابتدا تا انتهای فعالیت‌ها به نظارت بپردازد.

صالحی افزود: همچنین نیازمند تشکیل یک کمیته علمی یا شورای سیاستگذاری در جشنواره امام رضا (ع) هستیم. شورای سیاست‌گذاری یا یک اتاق فکر برای هر یک از فعالیت‌ها ضروری است. این اتاق فکرها باید با هم‌افزایی به ارتقای این جشنواره کمک کنند.

معاون امور فرهنگی وزیر ارشاد تعیین شاخص‌های داوری را یکی دیگر از اقدامات ضروری برای این جشنواره دانست و گفت: نکته دیگر درباره این جشنواره احصاء و مشخص کردن شاخص‌های سنجش است. برخی از این جشنواره‌ها عمومی هستند و با انتخاب شاخص‌ها به راحتی کار داوری و قضاوت انجام خواهد شد. همچنین تهیه یک ویراست خروجی مناسب از فعالیت‌های انجام شده در هر دوره از جشنواره، از جمله اقداماتی است که باید در دستور کار باشد.

صالحی با اشاره به نقش اطلاع‌رسانی در برگزاری جشنواره امام رضا (ع) گفت: جشنواره امام رضا (ع) یک جشنواره فرهنگی و ترویجی است و اطلاع‌رسانی آن از اهمیت بالایی برخوردار است. برای این منظور می‌توان از ظرفیت اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت امور فرهنگی استفاده کرد.

وی افزود: همچنین باید با انجام بررسی و نظرسنجی از میزان تاثیرگذاری این جشنواره مطلع شویم.

صالحی با پیشنهاد راه‌اندازی کتابخانه تخصصی جشنواره امام رضا (ع) در ادارات فرهنگ و ارشاد استان‌ها گفت: به منظور گسترش‌بخشی این جشنواره پیشنهاد می‌کنم که در هر یک از ادارات فرهنگ و ارشاد استان‌های کشور، کتابخانه‌ای مخصوص جشنواره امام رضا (ع) ایجاد شود و افراد با مراجعه به این نمایشگاه‌ها از کیفیت آثار منتشر شده آگاهی پیدا کنند. این اقدام می‌تواند در گسترش و تاثیرگذاری جشنواره کمک کند.

کد خبر 2516164

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha